- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
Viktoár #19231 üzenetére
Nekem is van egy mybookom. Ahogy Liksoft írja, nem kielégitő az a hűtés.
Az enyém is 50 fok feletti csúccsal bír. Nem is használom másra mint TV-n filmet nézni.
Nem nyugtat meg a magas hőmérséklet, ezért nincs bizalom.Tudom nem szimpatikus, de vagy hűtöm és használom, vagy nem hűtöm és alig használom.
A 7/24-es használatra nem valóak ezek a cuccok. Ha hetente 2x bedugod az USB-t és csinálsz egy backupot arra kiváló, és várhatóan hosszú élettartamú lesz.Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
válasz
Viktoár #19231 üzenetére
Ha nem szellőző házban van, akkor az 50 fok reális. Mi lesz itt nyáron?
A csíkban kialakított szellőzők esetén a 3 mm alatti réseknél a levegő szinte egyáltalán nem mozog. Így zárt doboznak tekintendő. A külső házakon a kicsi rések, 3*3 mm és az alatti lukak csak optikai szellőzést biztosítanak. Kivétel, ha van ventillátor.
-
insein
csendes tag
válasz
Viktoár #16303 üzenetére
Szia!
Mi az az os?Hogy tudom usb-n a felvevőt a laptopra kötni?Csak mert nem ugyanolyan a két vége az usb kábelnek vagy van olyan aminek igen?Csak mert én is gondoltm rá hogy közvetlenl összekötöm a laptoppal de csak egy usb-s bemenet van a hátulján a többi az mind videó meg audio be és kimenet.
Olyan opciót nem találtam , hogy rögtön külső usb-re mentsen de megkérdezem.
Ha kiszerelem a belső hdd-t akkor arról hogy tudom leszedni az anyagot?mert nem pc-m hanem laptopom van.Egész pontosan ez van ráírva a cuccra: i-TEC 4ch DVR, a kezelési útmutatónál pedig az it-mxf4 van.
Köszönöm az eddigi segítséget is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő