Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android szakmai topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
Nekem is van egy mybookom. Ahogy Liksoft írja, nem kielégitő az a hűtés.
Az enyém is 50 fok feletti csúccsal bír. Nem is használom másra mint TV-n filmet nézni.
Nem nyugtat meg a magas hőmérséklet, ezért nincs bizalom.Tudom nem szimpatikus, de vagy hűtöm és használom, vagy nem hűtöm és alig használom.

A 7/24-es használatra nem valóak ezek a cuccok. Ha hetente 2x bedugod az USB-t és csinálsz egy backupot arra kiváló, és várhatóan hosszú élettartamú lesz.Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
válasz
Viktoár
üzenetére
Ha nem szellőző házban van, akkor az 50 fok reális. Mi lesz itt nyáron?
A csíkban kialakított szellőzők esetén a 3 mm alatti réseknél a levegő szinte egyáltalán nem mozog. Így zárt doboznak tekintendő. A külső házakon a kicsi rések, 3*3 mm és az alatti lukak csak optikai szellőzést biztosítanak. Kivétel, ha van ventillátor.
-
insein
csendes tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Szia!
Mi az az os?Hogy tudom usb-n a felvevőt a laptopra kötni?Csak mert nem ugyanolyan a két vége az usb kábelnek vagy van olyan aminek igen?Csak mert én is gondoltm rá hogy közvetlenl összekötöm a laptoppal de csak egy usb-s bemenet van a hátulján a többi az mind videó meg audio be és kimenet.
Olyan opciót nem találtam , hogy rögtön külső usb-re mentsen de megkérdezem.
Ha kiszerelem a belső hdd-t akkor arról hogy tudom leszedni az anyagot?mert nem pc-m hanem laptopom van.Egész pontosan ez van ráírva a cuccra: i-TEC 4ch DVR, a kezelési útmutatónál pedig az it-mxf4 van.
Köszönöm az eddigi segítséget is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Külső 1TB HDD
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)