Új hozzászólás Aktív témák
-
Miles6
csendes tag
válasz
liksoft #16306 üzenetére
Még nem formáztam, azért kérdeztem, nehogy minden elvesszen.
Valami javaslat adatmentés ügyben? Olyan cég kellene, ami visszanyeri az adataimat anélkül, hogy el kellene adnom az autót. Hardveresen nincs baja valszeg, de valahogy vissza kellene állítani, hogy látható legyen az 1TB. -
Miles6
csendes tag
Low level format után van esély bármilyen programmal az adatok visszaállítására?
-
Miles6
csendes tag
Valaki a 16268-ra?
Lefuttattam az estool diagnosztikát, alig 25h 51m 26s alatt végzett vele, utána mégsem engedte átírni a MAXLBA-t. Kezdek ideges lenni, valakinek nincs ötlete?
Az esttol csak 3,5KB-nak látja, 7 szektorral. Viszont a GetDataBack látja az eltünt partíciókat annak ellenére, hogy csak 3,5KB a lemez. Csak sajnos semmit nem tudok vele csinálni.
Most már gondolkodom az adatmentésen is, ha valaki tudna abban segíteni, annak örülnék.
Nagyon fontos! -
Miles6
csendes tag
Belefutottam az 1TB - 32MB problémába. és segítséget kérnék, mert nem boldogulok vele.
A HDAT2 progival próbáltam beállítani a MAXLBA-t de nem engedte felülírni. Van még egy ugyanilyen vinyóm, annak az adatait próbáltam beírni. A natív méretet is 3,5 KB (MB?)-nak jelzi. Fogalmam sincs, mivel próbálkozzak még. Tud valaki segíteni? Ja, és az ESTOOL-lal sem jutottam semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Asus Rog Strix G16
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest