Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Apple Watch
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
insein
üzenetére
Megtaláltam az adatlapját de addigra kifutottam a szerkesztési időből ezért sorry a dupla hsz-ért.Szóval ahogy látom sata hdd megy bele tehát egy sata-s külső házzal notira lehet dugni a lemezt bár nem tudom ezeknél a cuccoknál van-e valami "különleges" partició amit esetleg nem tud kezelni a win.Viszont láttam van rajta LAN kimenet amivel még érdemes lehet próbálkozni.
-
Viktoár
addikt
válasz
insein
üzenetére
Szia
Ilyen kábelre gondoltam de nem tudom hogy működne-e mert az usb is úgy működik hogy van egy "szerver" és van egy "kliens" így honnan tudná a két hardver hogy melyik éppen melyik?
Illetve létezik olyan hogy usb laplink kábel amiben beépített elektronika van és lekezeli a problémákat,de az drága.Az os pedig az operációs rendszer rövidítése.Ha kiszereled a belső hdd-t gondolom egy külső házba beszerelve usb-n keresztül csatlakoztatni tudod a laptophoz.Csak azt kell megnézni hogy pata vagy sata csatlakozós a merevlemez amit beépítettek és olyan házat kell venni.Ez is kicsit pöcsölős de ha működik akkor az egész hdd tartalmát seperc alatt átmásolhatod.Még megpróbálok utána nézni a tipus alapján.
-
Viktoár
addikt
válasz
insein
üzenetére
Szerintem is az os-sel lehet a gond.Előfordulhat hogy korlátozza az egyszerre "mozgatható" adatmennyiséget amit személy szerint egy nagy baromságnak tartok de ki tudja mivel spórolnak a gyártók.Abban az esetben ha usb-n keresztül nem hdd-t dugnál rá hanem pc-vel kötnéd össze mi történne?Nem lehet egyből a külső usb-s hdd-re rögzíteni a felvételt?Esetleg alternatív megoldás lehet ha megtelt a belső hdd akkor kiszerel-adat lement-visszaszerel.Egyébként erre a It-mxf4 -re nekem a gugli nem sokat dobott.Ez a pontos tipus?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATALAN! HP S700 2.5 SSD 1TB sata
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- SSD-k 500gb - 1TB - 2TB
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve létezik olyan hogy