Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Nekem ASUS P5Q van otthon, a cégnél ASUS P5KC. Mindkettő alatt a HD Dentinel sok-sok hibás szektort talált.
Ráadásulm, mint írtam, mindkettő gépben a Samsung HUTIL bad sector-okat észlelt.Otthon csinált olyat, hogy kerregett mint állat, beállt a gépem, le nem fagyott, csak meg sem moccant semmi, annióyira töltött. Majd újraindítottam, mire a BIOS nem is láttam bootoláskor. Még egy reset, de még mindig semmi... Harmadik resetre láttam meg a BIOS...

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SSD-k 500gb - 1TB - 2TB
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Külső 1TB HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ráadásulm, mint írtam, mindkettő gépben a Samsung HUTIL bad sector-okat észlelt.