- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Egy kis segítséget kérnék: szülőknek van egy WD My Passport Ultra külső HDD-je. Mentést szeretnék csinálni rá, mert újra telepíteném a gépüket, SSD-re költöztetem. Szerintem ez a WD még nem is volt használva. Az a problémám, hogy bedugom, de nem jeleníti meg meghajtóként. Felismeri, mert az Eszközök közt ott van. Először hibát írt ki, de telepíteni kellett hozzá illesztőprogramot, valamiért ezt magától nem csinálta meg automatikusan. Viszont ezután sem tudom még használni. Lehet, hogy formázni kellene, ezért a lemezkezelőbe mentem, ahol is ott van, hogy nem inicializált, viszont ha rákattintok az inicializálásra, azt írja:
I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani.
Valami ötlet?
Amúgy ugyanez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MG topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest