- Yettel topik
- iPhone topik
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon001
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni a következő problémában. Megpróbálok mindent leírni, hátha valaki tud nekem segíteni.
Probléma forrása: External HDD 1Gb WD Elements, 2.5", USB3
Alaplap: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P - csak USB2-öt támogat, de ez irreleváns.
Op rendszer: Windows 7, 64 bit, SP1, angolTünet: Fél éve használom rendszeresen. PC-n keresztül feltöltöm a filmeket, képeket, zenéket és utána kb 0-24-ben egy Samsung Smart TV--hez van csatlakoztatva.
Tegnap kihúztam a TV-ből, csatlakoztattam a szokásos front USB slot-ba a PC-n, de nem töltött be az autorun...
Kb 1 perc után megjelenik meghajtóként, de ha meg akarom nyitni, akkor végtelen homokórázás kezdődik.
Végig próbáltam 7/12 USB slotot az alaplapon, uninstalláltam a default illesztő HDD SW-t utána sikeresen telepíti ugyanazt és semmi változás. Ha csatlakoztatva van az eszköz, akkor Disk Management is végtelen homokórázik.
Nem tudom leformatálni, még a WD hivatalos SW-vel sem. 2 óra alatt sem csinál semmit, csak tölt...A TV viszont simán felismeri! Lejátszik hibátlanul minden filmet továbbra is. Még a "format" probálkozások után is, ergo semmi nem történt.
Ráadásul a másik külső vinyóm hibátlanul megy most is a PC-ben!
A TV-vel néha felvettem élő adásból, olvastam forumokon, hogy ilyenkor elvileg átkonvertálja Linux fájl formátummá, de ez nekem kicsit furán hangzik, mert adatvesztés nélkül nem tudom, hogyan konvertálhatna. Nem beszélve arról, hogy pár hónapja is vettem fel rövidebb műsorokat és nem okozott problémát. Esetleg ez lehet egy pont, de nem tudom NTFS-en formázni...
Már nem tudok mire gondolni, de leírom azért azt is, hogy 1,5 hete 2x4 GB-ról 2x8 GB-ra bővítettem a RAm-jaim kapacitását, így több virtuális memóriát foglal le a Windows, de ennek talán semmi köze ehhez.
Bármi segítséget szívesen veszek, és nagyon szépen köszönöm!
Tisztelettel,
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest