- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

koltai.csaba csendes tag Sziasztok, fontos adatok mentésére lenne szükségem,sajnos a hdd tulajdonosa nem engedheti meg magának a több 100000-s munkadíjat :-( WD (WDBACY500ABK-00) mypassport-ról van szó, mint azt egy pár órás próbálkozás után megtudtam,az eszköz működés közbén szőnyegre esett... "Több gépen sem látszik, kivéve a tv-n, ott látszanak a mappák és fájlok"-kaptam kézhez. Ubuntura dugtam fel először és ott rendben megvolt minden mappa és fájl. Gondoltam, nem lesz itt semmi gond...:-( Mivel egy másik lemezt is épp mentettem(W7-en), gondoltam feldugom ezt is, és ennek a fájljait is lementem egy helyre. W7-en, bár felismerte a windows,h mit dugtam rá, nem tudta az eszközillesztőt telepíteni. WD-driverét feltettem, így sem látszódott. Ami nagyon nem teszett,h bár meghajtó-betűjelet kapott, azt formázni akarta, természetesen ebből kiléptem és leválasztottam. Gondoltam, vissza a linuxra,ott jó lesz. És innentől kezdve nem láttam többet...:-( Gparted-del, KDE partíciókezelő, Lemezek programokkal néha láttam, de hibásnak írta, fájlokig nem jutottam már el. A Gparteddel ugyan látta 1x (kb több órás próbálkozás után),h létezik a lemezen két NTFS partíció (ez megfelel a valóságnak), helyes méretekkel, de a Kísérlet adatmentésre... parancs nem járt sikerrel, hibás, sérült lemezt jelzett. Ma a restorer2000 pro -val végigszkenneltem, most zajlik a lemezkép-készítés,reggel tudom megnézni,meddig jutott, mi keletkezett... Mit tudnátok tanácsolni, mivel lehetne hozzáférni a lemezhez? Akár vennének egy "alkatrész" wd-lemezt, kérdés, ha nem pont ilyen típusszámú, azzal is lehetne-e bűvészkedni? Kattanó hangja van, 1-2, vmikor 5-10 percenként kattan egy nagyobbat, nem kerreg, felpörög, néha villog a ledje, amúgy folyamatosan világít. A kattanás hasonló,mikor beraksz egy kisfloppyt a meghajtóba, ennél azért élesebb hang. Köszönöm a válaszokat, nagyon bíznak bennem, én meg Bennetek! :-p 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest