Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
van egy új Sharkoon Quickport XT USB 3.0 v2 dokkolóm,melyet a következő konfigba dugva szeretnék használni:
Asrock z97 OC Formula,i7-4790k,2x4gb gskill 1866 ram,adata sp900 premier pro 120gb rendszernek-rajta Win10 pro,wd20earx,samsung 830 128gb ssd.
Van 2 hdd-m(Seagate Barracuda 1TB ST31000524AS,Seagate 500GB ST3500410SV) melyekre ha file-okat akarok rámásolni akkor 5-10 mp után belassulnak majd kifagynak de úgy ,hogy el is veszti az intéző a meghajtót,de mindezt csak a dokkolóban műveli.
Ez a 2 hdd satán alaplapra dugva,és másik gépre dugva a dokkolóban is jól működnek(bár azon a laptopon win7 van).A dokkolóba dugva bizonyos hdd-k működnek rendesen mint pl:
-WD20EZRX HDD
-Samsung 830 128GB SSD5gb-nál nagyobb video file-okat próbáltam másolni,a kisebb képeket gond nélkül viszi.
A másolást 110 MB/S sebességgel kezdi majd hamar lehullik 0-ra és onnan vége a dalnak.A dokkolót már próbáltam az összes USB 3.0 porton az intel és az asmedia1074 portokban is,és megnéztem az aidában hogy usb 3.0-ként használja.
Nincs ötletetek hogy mi a mennydörgős ménykű ütött belé?
előre is köszi[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest