- Telekom mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
van egy Segate vinyóm ami üresjáratban egy olyasmi zajt produkál, mintha egy tücsök vagy valami kabóca ciripelne, kb félmásodpercenkénti periódusidővel, nem kattog, nem is hangos, inkább ilyen halk duruzsolás,mintha egy venti pörögne és épp csak súrolna egy vezetéket egy ponton. Egyébként nincs baja, 100/100-as vinyó.
Utánagugliztam és valahol azt írták, hogy ez lehet egy SMART funckió, ami azt csinálja, hogy ha épp nincs dolga a vinyónak, akkor egy automata hibaellenőrzést végez, és defektek után kutat, és azt ajánlották ott, hogy a SMART legyen kikapcsolva.
Nem tudom, hogy erről van e szó, megpróbáltam kikapcsolni a SMART-ot BIOS-ban de nem tudom, hogy mennyire jött össze, HD tune és HD sentinel is ugyanúgy tudja olvasni a SMART adatokat, nem írják, hogy ki lenne kapcsolva és a duruzsolás sem szűnt meg. Ezért azt csináltam, hogy oprendszerből levettem a tétlen kikapcsolási időt 1 percre, így már csak 1 percig hallom a zajt de mivel ez csak részmegoldás szeretném teljesen megszüntetni a jelenséget.
A kérdésem az, hogy mi lehet ez a zaj, hogyan lehetne kiiktatni, és hogyan tudom, megnézni, hogy a SMART be van e kapcsolva ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest