- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandeminek
tag
Sziasztok!
Adott egy Windows 8.1-es rendszer, Samsung EVO 120GB-s SSD-n. Második merevlemeznek van mellé rakva egy WD Red 2.0TB (WD20EFRX). Régebben is volt már olyan problémám, hogy este leállítottam a rendszert, majd a reggeli bekapcsoláskor már nem jött fel a másodlagos WD hdd. Nem tudtam az okát, de egy újraindítás után már feljött, ergo "megoldotta" a gondom. Ez már a Windows 7-es telepítésen is így volt sajnos.
Tegnap este lekapcsoltam a gépet (még frissített egyet a rendszer), majd ma reggeltől már egyáltalán nem jön fel a WD red. UEFI minden esetben látja, cserélgettem rajta sata kábeleket (működő dvd meghajtóét), sata szlotokat, tápkábeleket. Minden esetben azonos az eredmény, a Windowsban már nem jelenik meg szegény meghajtóm. Probléma, hogy munkához szükséges adatok vannak rajta, vagyis most meg vagyok lőve. Még most megpróbálom egy linux live cd-vel, hogy csak a Windows csinálja-e ezt velem.
Bármi ötlet/javaslat esetleg, hogy mi okozhatja ezt a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest