- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
Lassan egy hónapja vettem egy Samsung 320 gigás vinyót az eBoltból (SATA2, 16MB Cache), aminek kattogott a fejegysége (win telepítőben formázás meg is állt), visszaküldtem, kaptam helyette egy WD-t, ugyanilyen paraméterekkel (a beszállítójuk nem tudott samut küldeni) és ez is rossz. Sőt rosszabb, mivel első alkalommal látta a BIOS, majd mikor kiléptem belőle és újraindult a gép - hogy wint telepítsek a lemezről - akkor a telepítő be sem jött, a hardvervizsgálatnál lefagyott. RESET, majd elöjött az azóta fenálló probléma, hogy a bootnál KÉPTELEN felismerni a vinyót, FAILURE a válasz és nem enged tovább, F1-re WAIT... felirat és áll, BIOS-ba nem enged belépni. Visszatettem a régi vinyót is, az sem segít, mégha az van a bootra állítva, akkor sem.
A hiba egyébként mechanikai eredetű ennél is, mert a lemez felpörög, de utána mintha leállna és nyekereg egy picit (hasonlít a fejkattogáshoz, csak halkabb).
Na és most jön a KÉRDÉS:
1. verzió: ilyen szerencsétlen vok és a csere vinyóm is döglött, ergo gyári hibás. Mehet vissza .
2. verzió: Lehet-e hogy az én gépemben van a gond? Eléggé kizártnam tartom a táphibát, a gép tökéletesen működik a CHIEFTEC GPS350EB 101A tápommal, meg akkor sztem az ATA vinyó is kipurcana. Egyébként kipróbáltam utána ATA-SATA átalakítóval is, hátha szar a SATA tápkábel, de ugyanaz a helyzet.Szal ha a 2.verzió esetleg vmilyenképpen életképes lenne, akkor szóljatok lécci. Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest