Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felliic
tag
Sziasztok,
Tegnap egy nagy adag falj egy idejű törlése ( 360 Gb ) pont amikor a gép elkezdett gondolkozni, volt egy apró áramszünetem, arra pont elég volt, hogy újra induljon.
( Nem ezen a meghajtón van az operációs rendszer, de elég sok programnak vannak itt a fájljai, plusz az ssdt kímélendő több dolog is a hddn tarolódik. )
Szóval az áramszünet óta a win 7 alig indult el, az újraindítást követően kétszer csinált lemezellenőrzést is. Az első kb 5 óra volt a másodikat végig aludtam...
Ma reggel sikerült belépnem, és törölnöm az eredetileg is törölni akartam. A törlés közben több fájlnál is hibát jelentett, hogy nem törölhető. A mappában maradt is pár fálj és mappa ami nem törölhető.
Most pedig egy lemezellenőrzést futtatok szektorhiba javítással, 5 órája.Valakivel volt már hasonló, nem tudjátok, mit tegyek, hogy rendbe vágjam a HDD-t?
Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest