Hirdetés
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Johnyy tag Sziasztok! (A problémás HDD egy Western Digital 640GB 16MB SATA2 WD6400AAKS, amit 2009.06.22 -én vettem, így már garancia nincs rá.) Még a nyáron egy gép takarítás után (amit már nagyon sokszor csináltam, így nem értem), bekapcsoltam a gépet és zene hallgatás közben (a zene a D partíción van) keletkezett a rendszer HDD-n 2 gyenge szektor (de mint kiderült a C partíción, amin a rendszer is van, annak is a legelején van ez a 2 gyenge szektor). 
 A biztonság kedvéért azért megigazítottam a kábeleket. A gép az azóta is hibátlanul működik. Nem keletkeztek további gyenge szektorok, a windows is úgy működik, ahogy eddig. De nem hagyott nyugodni a dolog. Így csináltam néhány tesztet.Hard Disk Sentinel 4.0 (Nem regisztrált): 
 Rövid ön-teszt: Nem fut le.
 HDS_r_ontesztHDS_Attekintes 
 HDS_Naplo
 HDS_SMARTHD Tune 2.55: 
 Érdekes, hogy a Benchmark eddig nem futott le. Mindig valami hibát írt ki (valami abort, talán read abort). Most meg amikor a képet akartam készíteni lefutott. Érdekes ez is.
 [link]Hmm a következő próbálkozás mégis csak hibát dob. 
 [Benchmark]Futtattam Scandisket is. Közvetlenül a hiba után: 
 [link]Ma is: 
 [link]Az eseménynaplóba a hiba keletkezése óta szinte minden minden nap keletkezik hiba bejegyzés: [link] Szerintetek lesz még vele probléma? Mi a diagnózis? 
 Nem igazán szeretném cserélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Update 10.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest