- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Nem lesz Xiaomi 16
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
liksoft #24720 üzenetére
Amikor elkezdtem piszkálni a HDD-t a megvásárlása napján este, a HDD Sentinel szerint ment összesen 9 órát. Gondolod, hogy valakinek így is a személyes adatai lehetnek rajta? Szerintem nem. De, hogy őszinte legyek nem is érdekel! Nyilván csak a saját károm lebeg most szemem előtt :-( Az eladó elérhetetlen... persze a címe megvan, de közben megnéztem az nekem az ország másik vége! 482 km! Ha üzemanyagot + matricát összeadom, kijön egy olyan összeg, amit eddig ráköltöttem erre a sz@rra, ráadásul annyiért már vehetek egy másikat.
Amennyire csak tőlem telt én mindent kipróbáltam, ami neten fellelhető volt, egyik sem vált be... viszont láttam egy kis eszközt kemény 6 dollárba kerül, amivel tudom piszkálni a vinyót. Ez azért nem az a technológiai igény, amiért a HDD árát vagy annak a többszörösét el kellene kérni, főleg, hogy az adatok törölhetők.Igen értem... a 6 dolláros eszköz mellé 15-20 év tapasztalata sem árt, amit meg kell fizetni. Ezt meg is tenném, ha érdekelne mi van rajta. Engem csak a vas érdekel, meg persze a károm :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest