- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Figyelem! Kókányolás: akad egy 80 GB-os Samsung HDD (SP0842N) melyből kitörtek két tűt. Pár fontosabb doksi van rajta, gondoltam megpróbálom pótolni a hiányokat. Egy tűt sikerült úgy visszadugni és összeilleszteni a másikkal, hogy érintkezzen. A másikat pótoltam eggyel, megfelelő segédeszköz hiányában ezt ráhajtottam az előző törött végre.
Másodlagos merevlemeznek pakolva a HDSentinel felismeri az eszközt, látja a két partíciót is, jelez hogy hibák vannak a merevlemezen. Közben gondolom a Windows automatikus "mivanalemezen" szkennje is beindul és teljesen lelassul a rendszer. Fut a homokóra és nem lehet kattintani sehova.
Samsung gyári programja végigfut, a self teszt okés, de a teljes felületszkenn alatt hibákat észlel, amivel nem tud mit kezdeni.
A multiméter szakadás vizsgálatával rendben van a tű és az elektronika közti jel, ez elegendő lehet a korrekt működéshez?
Mivel lehetne próbálkozni esetleg? Chkdsk-ra gondoltam, csak nincs infom még hogyan lehetne futtatni oprendszer indulása előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Iqos cigaretta
- Linux kezdőknek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- PlayStation 5
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest