- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4rs
tag
Sziasztok!
Samsung SP0802N 80GB-os HDD (félreértések elkerülése végett nem ezt árulom), 2005 februári. Postán hozták, megvártam amíg "kienged", beröffentettem, és semmi. Bootnál fagyás, a másik, tökéletesen működő vinyót sem látja, nem hogy ezt.
Volt már javítva, a négy szál, vagy közülük valamík', amelyik középre megy a motorhoz, újra lett forrasztva. Nos az egyik elengedte. Papír zsebkendővel hozzányomtam, és úgy indítottam el a gépet, akkor kattogás szerű hang, de mégsem. Mindjárt kifejtem milyen volt. Gondoltam inkább újraforrasztom mind a 4 szálat, hátha úgy jó lesz, hát nem lett jó.
Szóval a hibajelenség olyan, mint ha oda-vissza forogna a motor. Ha a kezemben tartom, nem pörög fel, hanem rázkolódik jobbra-balra egy pár másodpercig, aztán abba marad egy másodpercre, majd megint rázkolódik közben csuszolás szerű hangot ad ki.
Lehet evvel valamit tenni. Ha van rá magyarázat megpróbálom megcsinálni, mert elvileg előtte gond nélkül üzemelt. Próbálom elhinni, de ha semmi, akkor küldöm vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest