Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• L4rs

tag

Sziasztok!

Samsung SP0802N 80GB-os HDD (félreértések elkerülése végett nem ezt árulom), 2005 februári. Postán hozták, megvártam amíg "kienged", beröffentettem, és semmi. Bootnál fagyás, a másik, tökéletesen működő vinyót sem látja, nem hogy ezt.
    Volt már javítva, a négy szál, vagy közülük valamík', amelyik középre megy a motorhoz, újra lett forrasztva. Nos az egyik elengedte. Papír zsebkendővel hozzányomtam, és úgy indítottam el a gépet, akkor kattogás szerű hang, de mégsem. Mindjárt kifejtem milyen volt. Gondoltam inkább újraforrasztom mind a 4 szálat, hátha úgy jó lesz, hát nem lett jó.
    Szóval a hibajelenség olyan, mint ha oda-vissza forogna a motor. Ha a kezemben tartom, nem pörög fel, hanem rázkolódik jobbra-balra egy pár másodpercig, aztán abba marad egy másodpercre, majd megint rázkolódik közben csuszolás szerű hangot ad ki.
    Lehet evvel valamit tenni. Ha van rá magyarázat megpróbálom megcsinálni, mert elvileg előtte gond nélkül üzemelt. Próbálom elhinni, de ha semmi, akkor küldöm vissza.

Új hozzászólás Aktív témák