Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4rs
tag
Sziasztok!
Samsung SP0802N 80GB-os HDD (félreértések elkerülése végett nem ezt árulom), 2005 februári. Postán hozták, megvártam amíg "kienged", beröffentettem, és semmi. Bootnál fagyás, a másik, tökéletesen működő vinyót sem látja, nem hogy ezt.
Volt már javítva, a négy szál, vagy közülük valamík', amelyik középre megy a motorhoz, újra lett forrasztva. Nos az egyik elengedte. Papír zsebkendővel hozzányomtam, és úgy indítottam el a gépet, akkor kattogás szerű hang, de mégsem. Mindjárt kifejtem milyen volt. Gondoltam inkább újraforrasztom mind a 4 szálat, hátha úgy jó lesz, hát nem lett jó.
Szóval a hibajelenség olyan, mint ha oda-vissza forogna a motor. Ha a kezemben tartom, nem pörög fel, hanem rázkolódik jobbra-balra egy pár másodpercig, aztán abba marad egy másodpercre, majd megint rázkolódik közben csuszolás szerű hangot ad ki.
Lehet evvel valamit tenni. Ha van rá magyarázat megpróbálom megcsinálni, mert elvileg előtte gond nélkül üzemelt. Próbálom elhinni, de ha semmi, akkor küldöm vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Macska topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest