- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4rs
tag
válasz
liksoft #13111 üzenetére
Akkor meg hazudott az eladó, mivel forrasztás előtt, amikor hozzányomtam a nem érintkezőt, akkor is rázkódott, (ha nem nyomtam meg, meg se szólalt) csak akkor még gőzöm nem volt mi lehet a baja.
szerk.: azért is kellemetlen, mert azzal jött, hogy nem mondta, hogy van rá garancia, meg hogy nála jó volt
ez esetben ezt is kizárhatjuk -
L4rs
tag
válasz
liksoft #13106 üzenetére
A motorhoz a panelből kijövő négy vezeték valamelyike, vagy több is elengedte a forrasztásnál. Legalábbis ezt mondta, és látszódott is, hogy kókány mód meg lett csinálva. Az is látszódott, hogy az egyik nem fogta meg, újraforrasztottam mind a négyet.
Van egy másik ilyenem is, ugyanis RAID-et akartam, és most látom, hogy az eredetileg nincs is forrasztva. Kezdem elveszteni a fonalat.
-
L4rs
tag
Sziasztok!
Samsung SP0802N 80GB-os HDD (félreértések elkerülése végett nem ezt árulom), 2005 februári. Postán hozták, megvártam amíg "kienged", beröffentettem, és semmi. Bootnál fagyás, a másik, tökéletesen működő vinyót sem látja, nem hogy ezt.
Volt már javítva, a négy szál, vagy közülük valamík', amelyik középre megy a motorhoz, újra lett forrasztva. Nos az egyik elengedte. Papír zsebkendővel hozzányomtam, és úgy indítottam el a gépet, akkor kattogás szerű hang, de mégsem. Mindjárt kifejtem milyen volt. Gondoltam inkább újraforrasztom mind a 4 szálat, hátha úgy jó lesz, hát nem lett jó.
Szóval a hibajelenség olyan, mint ha oda-vissza forogna a motor. Ha a kezemben tartom, nem pörög fel, hanem rázkolódik jobbra-balra egy pár másodpercig, aztán abba marad egy másodpercre, majd megint rázkolódik közben csuszolás szerű hangot ad ki.
Lehet evvel valamit tenni. Ha van rá magyarázat megpróbálom megcsinálni, mert elvileg előtte gond nélkül üzemelt. Próbálom elhinni, de ha semmi, akkor küldöm vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged