Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

őstag

Sziasztok,

1)
    Letérdelt az Air fryerünk, helyette vásárolnék újat, úgy 30k körül.
    Ritkán használtuk, nem létfontosságú eszköze a háztartásunknak, szóval nincsenek nagy elvárásaim, egyedül az edény mérete számít, legalább 4-5 literes jó lenne.

Alzán találtam egy Tefalt (igaz ez csak 4.2literes, talán a promo ajándék miatt lenne jó vétel), egy Philipset és egy Sigurot (nem ismerem, de úgy rémlik, BB topikban sokszor ajánlottátok).
    Ezek közül valamelyik extra jó vétel lenne (esetleg más alternatíva), vagy várjam meg a következő Lidl/Aldi akciót és vegyem meg az elsőt 5+ literest, amit ~20k körül találok?

2)
    Én évekig esküdtem az Elux/AEG vonalra, de az elmúlt két évben sajnos elég sok csalódás ért tőlük. Cserélni szeretném mind a sütőt, mind a főzőlapot - hogy utóbbinál maradna-e a gáz, vagy átnyargalnánk-e indukciósra, még nem tudom. Nagyon sokat kínlódunk a gázzal, nagyon gyengének érzem mostanság, az indukciós sokkal stabilabb, egyenletesebb lenne talán, csak az az edényparkunk háromnegyedének cseréjét követelné meg - az meg úgy nem mindegy.

Lényeg: Milyen márkákat mernétek/tudnátok most jó szájízzel javasolni, ár/érték arányban a leginkább? Nem szeretnék, és nem is tudok súlyos vagyont rászánni, de ötévente sem szeretnék 3-400 ezer forintokat "kidobni az ablakon".

És milyen funkciókra érdemes lőni, mik azok, amik nagyon jól jöhetnek?
    Húst szinte egyáltalán nem eszünk (tehát pl. hústű, ami anno kritérium volt, most egyáltalán nem az), ellenben hetente 2-3x sütünk kenyeret és sokszor sütünk pizzát.
    Nem tudom, ez utóbbi tulajdonságért érdemes-e rámenni komolyabb sütőre, vagy inkább külön pizzasütőt nézni (amiért Feleségem már évek óta rágja a fülem).

Szerk, kieg: okos funkciókra nincs szükségünk, a mostani sütőnknél az nagyon praktikus, hogy van egy teleszkópos sín, illetve a főzőlapunknál van egy elég nagy, középső rózsánk (ami hangulatától függően vagy működik épp, vagy nem).
    Ezek jó funkciók lennének most is, de egyik sem teljesen nélkülözhetetlen.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák