Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RudiLicenc

aktív tag

válasz BB9000 #92822 üzenetére

Világos, bár maga a "szakvélemény" mint definíció érdekes, hiszen zajt mérni elég egzakt módon lehet, és jelen esetben nem igazán kell semmilyen technikai hozzáértés, hogy tudj egy megállapítást tenni. Szívesen szembesíteném a szerelő kollégát úgy, hogy előhúzok egy másik hitelesített mérőt. De persze ez már nem fog megtörténni, hiszen kijöttek, elzárkóznak a probléma megoldása elől. (szerk.: illetve vennem is kéne egyet.)

Lehet szimplán eladom, egy családi házba elveszne a hangja sztem. Panelba nekünk biztosan nem való. Jobban járok néhány tízezer bukóval, mintha tönkrevágnám az idegrendszerem az igazságérzetem(tudatom) ellenére. Bíróságra ilyen összegért semmiképp sem mennék.

Megírtam nekik, hogy azért kapnak majd egy szép review bombingot ha lesz szabadidőm. Aztán ha buknak miattam 0.00001%-ot az éves nyereségükből, még az is pár millió Ft, és segítettem néhány embernek. :D

El tudom képzelni, milyen lehet velük dealelni ha fél milliós TV-kről van szó. A feketére is azt mondanák, hogy fehér.

Új hozzászólás Aktív témák