- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
RudiLicenc #92622 üzenetére
Beadtam hosszú panaszomat, biztos ami biztos, csatoltam hozzá egy kitöltött elállási nyilatkozatot is. Kíváncsi leszek. Örülnék neki, ha nem kellene szórakoznunk egymással többet.
-
Kint volt a szervíz.
Megbontották, nem ventillátor zaj, hanem “normális” áramlási zaj. Minden rendben van, de fizetnem nem kellett
Leírva a szakvélemény: “32 dBa a mért érték működés közben. Áramlási zaj hallható. A gyári specifikáción belül.”
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ők nem tudják ezt a szakvéleményt felülbírálni. Megadták a központ, sehsupport@samsung.com emailt, ide kell fellebbeznem. Banki chargeback eljárással fogok élni, ha nem jutunk semmire. Nagyon felhúztak.
-
válasz
STC Speed #92599 üzenetére
Ma délután jönnek a szervízesek, tőle is megtanultam hogy a hűtőknek van alapzaja, és általában nem szokott gond lenni. Hoz mérőt és megméri.
De nekem már mindegy mit mér, szabadulni akarok tőle. Kiszabadítottuk a bútorok közül, így mindenhol megvan neki a végtelen cm, természetesen teljesen ugyanolyan mint eddig.
-
-
Most mondjam, hogy nekem nem volt az? Világon nem volt ebből problémánk, sőt, minden hűtőnk még szülőnél-nagyszülőnél is örök élet volt, régebbiek és újak vegyesen.
Ezt, hogy oldalt adják le, úgy reklámozzák, hogy a hátulja sima és be lehet tolni a falhoz. Nem gondoltam túl, hogy miért.
Könyörgöm, a marketing anyaga ez (és még “rosszabbak” is):
Nálam ennél jobb a helyzet szerintem, de simán reklámozzák ezeket bútorok közé bezárva oldalt-felül.
-
válasz
PitLee #92541 üzenetére
Igazából szinte biztos vagyok benne, hogy ettől független a bajom. A hűtő felől nézve, jobb oldalt van közel falhoz, bal oldalt csak az az alsó harmada, onnantól felfele teljesen szabad a légtér, illetve felette is.
De még ha be is lenne börtönözve, sem tartanám indokoltnak az okozott zajt. Nem tudom, hogy a 35 dB-t hogy határozzák meg. Ha ez lehet a maximum zaj amit kiad, akkor biztos baja van. A dupláját mindenképp sokkallom, a lakás legmesszebbi pontjában is hallható, konstans.
Köszönöm a kutatást, megnyugtató, hogy ez a jövő és megvettem a jövő hűtőjét!
-
-
-
Beadtam ügyfélszolgálaton panaszként, beküldtem a videókat, 1-3 munkanapon belül a "technikusuk" válaszol, de már egyből az volt a felvetés, nincs meg a 5 cm a hűtő körül. Visszaolvasva is téma, hogy a Samsungok oldalt adják le a hőt.
No hát 5 cm nincs meg, nyilván azt nem reklámozzák hol adja le a hőt, és hogy mennyi helyre van szüksége. Volt már több hűtőnk is, én még sem nálunk sem máshol nem láttam ilyen hangot, akárhogyan is helyezkedett el. Szóval nem fogom engedni, hogy ezt próbálják lenyomni a torkomon, hogy már pedig én b*sztam el.
-
Sziasztok,
1 hónapja rendeltem az RB38C603DSA/EF Samsung hűtőt, ami az alábbi hangot produkálja:
https://youtube.com/shorts/n2CRA6NloGU?si=Re64zO8pMlTR1Io9 (sztem itt nem megy a kompresszor még)
https://youtube.com/shorts/Yk6FbWKEkUk?si=EUch61KPBnfL46m5 (itt sztem kompresszor működés közben)
Olyan, mintha vízforralót működtetnék, ezt mindig lehet hallani. Mellé ugye be tud indulni még a kompresszor, hallásom szerint. Ha kihúzom, akkor pár másodpercig még adja ezt a vízforraló hangot, utána fokozatosan halkul és elmúlik. Visszadugom, akkor kb. 4 perc után beindul a hűtő, 1 percig halk, utána elkezd ugyanígy kortyogni. Teljesen mind1 milyen hőmérsékletre van állítva, ugyanilyen a hangja, még nyaraló módban is. Telefonnal 60-62 dB-t mérünk a spec. szerinti 35 dB helyett.
Samsung Shop rendelés. Nem akarok vele sokat bohóckodni, ha nem megy egyszerűen, szabadulnék tőle. Mik a lehetőségek? Nem hiszem hogy velünk van a baj, gyakorlatilag az egész lakásban hallható.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Gumi és felni topik
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest