- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
csemberlen
őstag
válasz
regvoltrossz #7290 üzenetére
El kell menni olyan helyre ahol van mindhárom, és bele kell nézni mekkora.
Szerintem a 6 terítékes kis irodába való, ahol kávés, és sütis cuccokat mosogatnak. -
Mercutio_
félisten
válasz
canniball #7291 üzenetére
Szerintem nem az a fazeknyi kaját főzős pár ők
regvoltrossz: Hosszú távra én is osztom a többiek véleményét, de ha megteheti és nem tudod le beszélni róla asszonyt vegyetek egy (akár használt, de jó állapotú) "cukit" és kiderül eleg-e nektek, ha nem átmenet a te keglidbe a csajhoz meg mehet egy 12 terítékes.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
csalkozom az elottemsozlkhoz 60cm:- )
udv
neduddki
-
harry
veterán
válasz
Azért ez számítástechnikában sem ilyen egyszerű...
Ha használt is, alapvetően szeretek még garis darabokat venni. Bosch, AEG, Electrolux. Újonnan nem hiszem, hogy 80k alatt megúsznátok.
Mindenesetre én is 12 terítékest javaslok, félmosás van abban is, na de inkább (közel) tele pakolnám, és indítanám be ritkábban. Ha meg nagyobb főzésre kerül a sor, be kéne tenni pár nagyobb tálat, lábost, stb., hamar megtelik az.
Az a kis bigyó nem tudom, miért lenne jó, befér egy marék tányér, és már mehet is, annyit meg el lehet mosni kézzel is, gyakrabban menne, gondolom többet is fogyaszt, ráadásul árban kétlem, hogy sokkal olcsóbb lenne. Lehet jópofa, de több előnyét nem látom. -
Csöves
őstag
válasz
12 terítékes alá nem szabad menni.
Van azon féltöltet is. -
canniball
nagyúr
válasz
Abba a kis cukiba betesztek egy fazekat és megtelt...
-
regvoltrossz
aktív tag
Párom nagyon nem szeret mosogatni. Én sem!
Mostanában egyre többször emlegeti, hogy lehet, hogy jó lenne egy mosogatógép. Használt is megfelelne, de nekem fogalmam sincs, hogy mire kell figyelni illetve mi az amitől jobb az egyik mint a másik. Valami olyasmire gondoltam, hogy számítástechnikában egyszerű ez, hogy minél több memória, minél több mag, ilyenek. Van ilyen szempontrendszer mosogatógépnél is?
Pár szó magunkról: bár egy pár vagyunk, de a munka miatt külön városban és háztartásban élünk és hetente 2-3-4 napot vagyunk együtt. Nincsenek gyerekek és hasonlók. Nézegettem 9-12 terítékest, de a 12-es szerintem is nagy lenne. 9-esre is azt mondja a párom, hogy az neki túl nagy . Az ilyen 4-6 terítékesek meg nagyon "cukik" szerinte, főleg hogy egy nagyobb mikró helyét foglalják csak, de azok meg már nem túl kicsik?
Szóval szerintem egy kisebb verzió lehet, hogy az én lakásomban megfelelő lenne, de szerintem az övébe, pláne, hogy általában ott szoktunk "együtt lenni" szerintem kicsi. Ő mindenesetre most megvan ezzal a "kis cuki"-val lőve, hogy neki olyan kell nem kell nagyobb.
Ráér még a vásárlás, szeretnék alaposan szétnézni a neten vásárlás előtt ezért kérdeztem a fentieket is, és ha már van valami elképzelés akkor szerintem kellenének tippek arra is, hogy az asszonyt meggyőzzem miért kell neki nagyobb. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #7267 üzenetére
Na végül egy Budget-et vettem, tudom nem ismert márka, de minőségben nem rossz cuccokat gyárt, ajtókhoz az összes kilincset ebből a márkából vettem, illetve pár csavarhúzóm is van ebből.
Lithium ion aksi, állítható markolatú, világít, kis tartó is van hozzá, 1 év gari, és mindez akcióban 5300 Ft...A hozzákapott fejek viszont nem a legjobbak, de az meg itthon van egy halom...
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Tippet szeretnék kérni tőletek
Van egy mosógép ami szépen kimos mindent ki is centrizik, teljesen jól.
Viszont ha egy pulcsit mosnánk ki vele, akkor nem tudja kicentrizni
Mit csináljak vele, rakja bele több ruhát? -
DeFranco
nagyúr
válasz
homeless09 #7282 üzenetére
nem ez az? [link]
hol hivatkozik rá? itt van előttem a használati, segítek kilogikázni hogy mi kell, ha tudok
-
homeless09
őstag
Sziasztok!
Én egy Bosch mosogatógépekben járatos szakit keresnék. Lenne egy Bosch SMS40M52EU típusú mosogatógép, amihez elfelejtettek mellékelni szerelési utasítást, bár a használati utasítás folyamatosan hivatkozik rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
M_o_g_y_i #7278 üzenetére
Kerestem én ilyen topikot, de ezt találtam csak amiből ide lettek irányítva az emberek...
Na de most már ezt is tudjuk hogy ilyen is van...
-
M_o_g_y_i
őstag
-
válasz
runner 125 #7275 üzenetére
A Tesco saját márkás jobb
Mióta megvették a Skill-t,azóta a legbénább kínai szemét, de nem ragozom tovább, mert csak rosszat tudok mondani róla.
Csak a neve és az ára adja el. -
runner 125
nagyúr
válasz
Dluinet #7273 üzenetére
Skill-t miért is?
Épp most akarok venni egy olyan bokorvágót.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125 #7270 üzenetére
Fúrni ott a nagy amit mutattam, ilyen szekrényt összerakni, meg ilyen apróbb dolgokra ez is elegendő nem? Vagy nagyobbat nézzek inkább?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dluinet #7268 üzenetére
Csak ott ritkán van ilyen...
Ezt találtam most, ahogy nézegetem nem rossz, és ebbe is litium-ionos aksi van...
-
B-L-A-C-K
titán
Jut eszembe kaptam egy ilyet nemrég, fúrókban se vagyok otthon, ez jónak számít? Illetve aksis kis fúrókban, valami normálisat tudtok ajánlani (fában tudjon fúrni, illetve elektronikai eszközök, ki/becsavarására alkalmas legyen), ne legyen túl drága, de ne is legyen nagyon gatyai.
-
vendingo
veterán
Ismerős megkért, hogy kerítsek neki egy mosógépet.
Amit tudok: elöltöltős kéne, max 80 000ft.
Ki mit ajánl? -
Végül Samsung SC5670-es lett, 20%-os kedvezménnyel, tehát picivel 15k fölött megkaptuk. Ennek van gyermekbetegsége, vagy amit érdemes cserélni benne?
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Nemrég írtam, hogy mosógépet szeretnék venni...
Végül ez lett a végső választás, hónap közepén tervezem megvenni.
:
[link]Vélemény?
-
Hello!
Hutovasarlashoz szeretnek segitseget kerni.
Nagyjabol 150 ezer forintom lenne ra es szeretnek egz megbizhato darabot. Elsodleges szempont lenne hogy alulfagyasztos legyen es minel halkabb. Eddig samsungokat nezegettem de most valahol olvastam hogy hangosak. Milyen markak johetnek szoba ebben az arkategoriaban?
Elore is koszonom a segitseget! -
Mate
nagyúr
válasz
Tothgera30 #7256 üzenetére
Egyedül amire oda kell figyelni, hogy gyárilag kihagyják belőle a rohadékok a motor előtti kis, pici szűrőt!
Szerencsére az a legolcsóbb, illetve könnyű pótolni, de fontos!
-
harry
veterán
válasz
Tothgera30 #7254 üzenetére
Na igen, szerintem is, csak abból többe kerül egy jobb minőségű darab sajnos. Ezért van az, hogy sokan szidják az olcsóbb modelleket, mert "gagyi portartályos, mennyivel jobb egy zsák". Hát persze, mert egyszerűbb, ezért azonos áron jobbat kap.
Én LG típusokat nézegettem korábban, de már 20k fölött. Többször véleményeztem már őket, pl. legyen hepa szűrős (amihez lehessen kapni szűrőt később is), lehetőleg fém csöves teleszkópos nyél, hosszú felcsévélhető vezeték, több szívófej, kétkamrás tartály, motor előtt is legyen szűrő, stb. -
Mate
nagyúr
válasz
Tothgera30 #7256 üzenetére
Samunak a porzsák nélküli gépei egész jók.
Mi is azt használtuk. 15k körül van a fekete, klasszikus. Ha kicsit többet rászántok 19-től már teleszkópos csővel, hepaszűrővel, állítható motorral és +szűrővel adják. Szerintem jobban megéri a drágább, piros színű.
-
-
Morris
veterán
válasz
Tothgera30 #7254 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy a papír porzsákos olyan rossz lenne. A miénk is szövet zsákos (samsung SC4020), de mostanában már csak papírral használjuk. Egyszerűbb.
-
-
harry
veterán
válasz
Tothgera30 #7244 üzenetére
Ilyesmi árban maradnék porzsákosnál, konkrét típust / márkát nem tudok.
-
runner 125
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #7246 üzenetére
Szerintem teljesen jó választás volt.
Nem vagyok ezeknek nagy szakértője, de volt barátnőm szerint női kütyükben az a legjobb márka.mod.
Amúgy tényleg cserélik. A hajvasalóra 5 év gari volt, 4 év múlva a hőszabályozója adta meg magát vagy mi, kellett neki számla hozzá, de kicserélték neki.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DeFranco #7249 üzenetére
Persze! Mondtam itt van egy kis + karacsányi ajándék...
"ó nem kellette volna, remélem nem volt 4000 Ft-nál több..."
. Kb mintha egy ilyenen kellene spórolnunk...
Met: 3 évig garanciába cserélik, így nem érdekel, persze ha nem halunk meg tőle, utána meg már lehet veszünk másikat, hajszaírótóban nem is terveztem 15 évet...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Tothgera30 #7244 üzenetére
még egy samu
ilyenekből (ezek meg az utódai, forma dettó mindegyiknél) több is van a topicban, elégedett tulajokkal
-
15k körül milyen porszívót ajánlotok? Eddig egy 1600W-os Samu volt, de az már 10+ éves és behalt szegényke. Jelenleg Rowenta gépeket néztünk, mindenképp 1600W+-os kellene, RO3321 és RO5327 lett kinézve. Ajánljatok valamit, nagyon nem értek hozzá.
#7245 DeFranco: Vaterán nézegettem, vannak 25-25%-os leárazások. Onnan esetleg? Vagy mindenképpen Samut vegyünk?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #7236 üzenetére
Szerintem ez egy Pillips vagy egy Remington címke nélkül, én simán megvettem volna.
Nekünk egy Phillips ThermoProtect 2100 van itthon, én választottam. Szempont volt a külön állítható ventillátorsebesség (0-1-2) és hőmérséklet (lo-med-hi) és a hideglevegő-gomb. Szempont volt még, hogy utóbbi könnyen járjon, klick-es legyen és ne csak sima rugós, jobb a minőségérzete, és mivel ezt a gombot szükség esetén folyamatosan nyomni kell, ezért nem baj, ha könnyen jár. Diffúzor nekünk nem kellett, ezt a barátnőd döntse el, hogy kell-e neki.
Amit én jónak láttam, azok a Remingtonok, meg a Phillipsek, a BabyLiss annyira nem jött be. Legyen nagy a teljesítménye, ha a barátnődnek hosszú a haja, mert az a haláluk, ha lassan szárad (és ezért kell a hideg levegő befúvás, hogy a nagy szárítás közben ne süljön meg a haja, váltogatni szokták meleg-hideg)
5-7k körül már lehet kapni jókat, én a Sugár Euronics-ben és az Árkád MM-ben néztem őket, ja és erre adtak 3 év garit.
-
B-L-A-C-K
titán
Valami normálisabbat akarok, hosszú haja van, és heti 3-4x szárítja szóval nem akarok nagyon gagyit venni...
Fél órája nézegettem őket, eddig ezzel szemezgetek, jókat írnak róla...
-
B-L-A-C-K
titán
Hajszárítóban valaki otthon van?
Barátnőmnek akarok valami normálisabbat, lidl-ben ezt akarta megvenni, de mondtam noname sz@rt nem veszünk. Én a témában nagyon nem vagyok otthon kb 5 évesen hajszárítottam a hajam utoljára. A lényeg valami 1800 W feletti legyen, lehet nagy is de ne legyen otromba nehéz, és 10 ezernél ne nagyon legyen több. Ha valakinek van valami ötlete erre, szívesen meghallgatom.
-
a jó fúrószár többet ér, mint a drága gép
sima téglába akkussal fúrok, és a csempét is azzal fúrom át.
Pneumatikusat meg tömör téglába és betonba használomvályogba egy 10-es lyukba faragok egy kb 12×12mm-es négyzetes fenyőlécet és belekalapálom, a fenyőlécbe meg önmetsző facsavart betekerem az akkussal,
Köztes fúrót, mint a Parkside, csak fém fúrására használnék. De akkor már olyant, ami állványos.
Vegyél jó minőségű fúrószárakat, velük simán használhatod az akkus csavarbehajtót fúrásra.
-
ozsvar
tag
válasz
csemberlen #7231 üzenetére
Ilyesmire gondoltam én is. Na meg, nemrég egy vályogfalba kellett 8-as lyukat fúrnom, és a céges szintén pneumatikus Makita csinált bele egy jó 10-es lyukat...és én mint amatőr azon gondolkoztam,hogy lehet az ilyen helyzetekben jobb lenne egy gyengébb masina. Bár lehet a vályogba mindegy mivel megyek. (Nincs tapasztalatom.)
(Bocs a privátért, véletlen volt.)
-
ozsvar
tag
válasz
Dluinet #7229 üzenetére
Tényleg? Még a fentebb linkelt 7 ezres 3év garis Parkside-ot se vennéd meg a helyemben? Hozzáteszem, az akkus gépemhez vettem kisebb (2,5-8) fa/fém/kő szárakat, szóval ez sem plusz költség. Bár, a fát, vékony fémlemezt átviszi az akkus is, a falazathoz pedig ezek szerint jó a fúrókalapács is. De nem "ágyúval verébre" szitu? Csak hangosan gondolkodom..
-
ozsvar
tag
válasz
csemberlen #7226 üzenetére
Ezt a témát nem láttam, bocsi, és köszönöm a választ!
-
runner 125
nagyúr
Egy profi szerszám nem attól jobb, h "gyorsabban" viszi a betont, vagy bármit, hanem egyszerűen sokkal hosszabb az élettartama.
Ami még nagyon fontos, h ha csempébe akarsz fúrni, a csempének még csak véletlenül se ütvefúró funkcióval állj neki! Minden esetben normál fúróüzemmódban kell átfúrni a csempét, úgy szinte biztosan nem repeszted meg, utána már nyilván mehet az ütvefúrás.Nekem egy ilyen Bosch van évek óta, hobby célra teljesen alkalmas.
4-500 Watt egyébként bőven elegendő beton és falfúráshoz.Most nézem, h már 20k alatt is kapsz kék Bosch-t, 3 év garival, kofferral, fúrószárakkal. Ha most vennék biztos ez lenne.
Volt annó nekem is no name 6-7000ft-os fúrom, tényleg hobby felhasználás mellett kb 4-5 évet ment el, aztán elkezdett kotyogni a tokmány, majd kis idő múlva már csak "ütvefúrva" lehetett használni.
-
ozsvar
tag
A "Milyen fúrógépet vegyek" topikból lett ide irányítva a téma, ezért írok ide. Szóval tanácsot kérnék.
Alkalmi otthoni barkács célra szeretnék ütvefúrót venni nagyjából tizenezer Ft-ért.
Részletek: Van egy Parkside (alias Einhell) akkus fúró/csavarozóm, amivel nagyon meg vagyok elégedve, kisebb fa fúrásokra, csavarozásra használom, és imádom. Nemrég kellett egy hónapban többször is lyukat fúrnom betonba, ezért vettem egy Einhell Red (SDS, pneumatikus) fúrókalapácsot. Összehasonítottam egy hasonló teljesítményű Makitával, és meglepően ugyanúgy vitte a vasbetont. Szóval egyelőre nem csalódtam a márkában. Na most viszont felhomályosítottak, hogy csempébe viszont inkább ütvefúró illene, mintsem fúrókalapács, jó eséllyel úgyis tégla/ytong van a csempe mögött, és erre is simán jó egy (racsnis) ütvefúró (és jó eséllyel nem is tör szét egy négyzet csempét).
Ennek tudatában, hogy csavarozásra van gépem, komolyabb fúrásokra (beton) van fúrókalapácsom, milyen teljesítményű ("hány wattos") gépet válasszak? És főleg...milyen márkát? 20 ezer alatti árakkal nem akarom megváltani a világot, de azért jó lenne nem beleválasztani. Maradjak egy gyengébb márka (Einhell) profibb szériájánál (Red line), vagy vegyem egy jobb márka (Bosch, Black&Decker) belépő szintű gépét? Nemrég láttam, hogy az egyik áruházban lesz óccsóért 500W-os 7,5Nm-es Parkside ütvefúró, és innen jött az ihlet. Mert ha kevés az 500W, inkább veszek dupla ennyiért, de az tényleg legyen számomra jó.Rengeteg helyen olvasom, hogy "csak a DeWalt és Makita a jó", de vegyétek számításba, hogy nem ezzel keresem a kenyerem, alkalmi falfúrkodásra nem veszek 40 ezerért gépet.
-
neduddki
nagyúr
HI!
sracok bosch v. aeg a listaitokbol
udv
neduddki
-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs #7217 üzenetére
Ezt a 3-at találtam:
[AEG L70470FL]
[Zanussi ZWG 6120 K
[Samsung WF60F4E0W0W]Vélemények?
-
paramedic
aktív tag
Szervusztok!
Visszaolvastam, de úgy látom, hogy nincs konszenzus a topikban.
Erről a két gépről mi a véleményetek?
Indesit XWE 71252 W elöltöltős mosógép
Köszönöm.
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Szeretnék véleményt kérni, hogy 80eFt körül melyik mosógép lenne a legjobb választás?
-
neduddki
nagyúr
válasz
unknownerror #7213 üzenetére
HI!
szetiem a gozmennyiseget lehet allitani ill. a gombot nyomkjodva extra gozt tucc belole kisajtolni
udv
neduddki
mod: exexKiksig: most egeyrtesz nmagaddal, hmmm nagy elony:- )))
-
unknownerror
tag
Üdv!
Kaptunk ajándékba egy Singer SNG926 típusú vasalót. A gondunk az, hogy hogy a fenébe lehet ezzel szerintetek gőzölni? Logikusan gondolkozva a gőzválasztó gombot nyomkodva kelle tudni állítani a gőz hőfokát. De ez nem csinál semmit, viszont a gőz lövellő gombbal nyomatja kifelé, viszont ha vízszintesen van, semmit nem csinál, pedig akkor kellene gőzölnie. Már mindent végignyomkodtunk rajta, azt összes kombinációban is lenyomtam a gombokat, de nem megy.
Hibás lehet, vagy csak mi bénázunk?Itt az adatlapja: [link]
A manualja semmit nem segít, aminek kéne mutatnia, hogy mit csináljunk, üres kép, de minden nyelvnél.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
neduddki #7205 üzenetére
Ezen a szinten ízlés van, jó meg jobb kávé nincs...
az ilyen hányfokos hánybáros, peteéréstől hány napos rabszolganő szedte a kávét, humidáló kokettáló kávéofil miliőben én személy szerint nem is hiszek, elhiszem, hogy van akinek ez fontos, és ez a hobbija, nem ítélem meg, csak éppen annak ellenére, hogy igen szeretem a jó kávét, és igen utálom a rosszat, annyira nem fontos, hogy 80k fölé nézzek a polcon
ilyen 15-25k-s árszinten meg tök mindegy mit veszel, nagyjából mind ugyanolyan, ami nem kapszulás. A kapszulás meg számomra megint ilyen előre csomagolt vákumfóliás bermudaszendvics
Mi kotyogózunk otthon, mert azt szeretjük, a cégnél egy delonghi van, otthon szarvasi, történetesen nekem a szarvasi jobban ízlik, de a delonghival is lehet jó kávét csinálni, ha eltalálod a kávé-víz arányt
-
harry
veterán
válasz
neduddki #7205 üzenetére
Én nem vagyok különösebben kávé rajongó (értsd: nem maga a "tiszta" kávé íze vonz, sokkal inkább az édesebb, tejes kávé), és nincs igazi összehasonlítási alapom, ezért nem mondtam
De igazából a hasonló kategóriás kávéfőzők specifikáció szerint ezt tudják elvileg (4-5 bar nyomás, ha jól emlékszem?), így kétlem, hogy bármi jelentősebb ízbeli különbség lehetne köztük.
Mosógépet sem láttam még itt úgy keresni, hogy de melyik mos tisztábbra, hanem a műszaki paramétereit, összeszerelés minőségét, anyaghasználatot próbáljuk elemezni. -
neduddki
nagyúr
HI!
sracok a tank is robosztus evtizedeket kibormegse azzal otoztok, de erdekes hogy eyiktokse mondta, hogy jo kavet csinal, v. szereti azt a kavet
mondom en ezt abszolut kibickent /aki ellenben sok embert meghallgatott kave ugyben/
de nem kiunyolni akarlak bennekjtket meg ijjenek csak kibaszott kivancsi vagyokudv
neduddki
-
harry
veterán
válasz
neduddki #7201 üzenetére
Én azért kedveltem meg a Szarvasit, mert meglehetősen robusztus felépítésű cucc, nincs olyan érzésed, hogy a kezedben eltörik, vagy valami baja lesz pl. fedélnek, vagy kávétartó kanálnak (vagy mi a neve), nem lötyög, stb. És ha mégis valamivel gond van, találsz könnyen rengeteg pótalkatrészt.
Megjegyzem, biztos nem minden típus ilyen, én elsősorban a 611-esre gondolok, esetleg a 612, amit annyira nem ismerek / nincs ilyenem, de úgy tudom, igen hasonló a kettő (utóbbiban nincs ilyen gőzkivezető csőr). Míg pl. 620, vagy 624-ben nem bíznék annyira (vagy legalábbis amikor keresgéltem, talán ezekről olvastam pár rosszabb véleményt is). [link]
Nem mondom, hogy ezek a legjobbak, de a 611-es nekem kifejezetten tetszik az enyhe ipari jellege miatt.mate3553: főzhetsz 1 személyre is, fele annyi víz és kávé kell hozzá, csak itt ugye nincs jelölővonal sem a kávétartón sem a vizes edényen, de szemre be lehet lőni, ha ez fontos.
Amúgy a mintaboltban akciós is két konkrét típus: [link]
Én ott vettem, segítőkészek voltak a boltban, kicsomagolták, bekapcsolták, megnéztük, minden rendben zajlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- PlayStation 4
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest