Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
hpgy voltoka ojjan szeriak amik egyebkent csokkentet aron kerultek volna ertkesitesre es Media kilora megvette
Vannak ám átminősítések, mert a határidő az határidő, a főlakatrész selejt meg nem mindig selejt, hanem sokszor egy új belépő szint.

Jászfényszarutól nem messze lakom és jópár ismerősöm dolgozik ott mindenféle beosztásban. Nekem személyesen gödöllői szoni élményeim vannak, főleg műanyaggyártásban beszállítói szinten.
-
neduddki
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
HI!
egy fagyasztoszekreny 0 szriajat pedig az auchan, gyunnek am az emlekek
samu-nalo meg nem votl ijjan het hogy ne tunjon e egy kamion, de volthogy 3 megrakott vasuto kocsi!!! finyszaru es hatvan kozottt!!!udv
neduddki
mod: vhun korabba leoirtam hogy samu gyarbol: oitacsi, sharp, thomson, meg meg ki tugya mijjen felirattal gyuttek ki a tv-k, ill. amikor a pananak nem volt elg kapcitasa kepsore, vette a samu kepcsoveket es ojankor vmik kinao kepcsovek kerultek a samukba ojjankor mindig mondtak a dogozk hogy monst nincs tv ocson:- )
-
neduddki
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
HI!
amugy nem akkora hujjesegamit az embere mondott mert mind a fenyszarusi samsungosok mind a birinyi elux-osok monsdtak hpgy voltoka ojjan szeriak amik egyebkent csokkentet aron kerultek volna ertkesitesre es Media kilora megvette, pl samunal konmkretran emlexem 82cm-es 16:9es thomson ainka lyukmaszka ojjan gyengere siekredett hogy erosebb vibraciora bermegett az eges lyukmaszk, elux-nal pedig vmejjik alulfagysztos uto 0 szeriaja, nemalitpm hogy ez tegnap volt, de a 2k-es evek elejen
udv
neduddki
mod: pelenka35: uyan kilek: omenesztomen:- )
a smurol meg az gyutt eszembe amikor a waberers vitte finyszarurul a tv-ket angliaba es elloptak az egesz szerelvenyet, a jarmukoveto megmondta hogy mejjik hasztomben van, es utann ugy talltka meg hogy vki felmaszott egy masik truck tetejer elkedtk korozni es ugy lett meg a ellopott joszag, rendor se hivtak betorek a kaput es vittek a szerelvenyet:- )
-
Acef
addikt
Abrion
pl. a két márka közül, de még lehetne: Bosch, Braun, ...
10K-ért már vannak, de ebben csak Te tudsz dönteni, ha szem. megnézed őket.sinick
igen.
A forgalmazókat nézve, +mert nem ismerem ezt a típust (a HU samu csak 6kg-t forgalmaz), a samu is kieső.
Marad: Whirlpool, esetleg Electrolux, AEG, Bosch. (Utóbbiak drágábbak)
Amennyiben keskeny samut keresel, akkor csak WF60 ... -
sinick
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Van a gyártó az gyárt egy bizonyos palettát, aztán a multi vagy rendel belőle vagy nem, ugyanazt kapod a márkaboltban, multiban mindenhol, a dolog fordított. A gyártó először megtervezi-legyártja, aztán a multi meg a választékból berendel.
Általában igen, de nem mindig fordított, pl. utánrendelések esetén! Évekkel ezelőtt egy neves japán szórakoztató elektronikai gyártónak egy első szintű koreai beszállító gyárában dolgoztam. Mi tudtuk, hogy melyik utánrendelésből nem szabad rendelni, mert az lóhalálba lett összedobva.

-
Mate
nagyúr
Ismerősöméknek tönkrement a mosógép egyik pillanatról a másikra. Hát nem kiderült, hogy Auchan elkezdte árulni?....
-
Agostino
addikt
olyat, amit nem kapni nagy multinál, mert a nagy multinak gyártott darabok "rendelésre összedobált" darabok
na igen ez azért necces. ha tényleg olyat akarsz venni, amit nem árulnak a multik, szóval ilyen eldugott csúcsgépekre gondolsz, akkor a samsung esetén például járható alternatívák a 4100 teu-tól a 14100 teu-ig terjedő modellek. persze lehet kifejezetten tankerekre is menni. ilyet tuti nem kapsz a tescoban vagy az auchanban. bár ezek a gépek részben gentleman elven épülnek neked, tehát egyfajta anyagi hátteret megkövetelnek
-
DeFranco
nagyúr
Ez nem multikérdés, ezt a két dolgot relációba tenni marhaság, már elnézést.
Van a gyártó az gyárt egy bizonyos palettát, aztán a multi vagy rendel belőle vagy nem, ugyanazt kapod a márkaboltban, multiban mindenhol, a dolog fordított. A gyártó először megtervezi-legyártja, aztán a multi meg a választékból berendel.
Persze vannak direkt multis-sajátmárkás brandek, de ezek külön márkanév alatt el is vannak különítve (OK, Technika, stb.) na azokról már lehet ilyet mondani.
De ha azt mondod, hogy Whirlpool 6969 WT akkor azt már nem kell ellenőrizgetni, hogy hoppá, láttam az ósankatalógusban bisztosszar, bezzeg a Whilpool 7250 WW-t nem kapni sehol csak a markabolt.hu-n az biztos speckó-tutti. Ilyen nincs.
Vannak ilyen berögzött szakidumák, keresztapámtól hallom eleget, van is mögöttük némi igazság, de kb. jereváni rádió szinten.
-
sinick
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Pedig ez a "szaki" 20 éve itt helyben 4 alkalmazottal csak háztartási gép javításokkal foglalkozó műhelyt visz. Nem márkaszervíz, nem kereskedő. Csak javít, így nem húz sehova sem (szerintem).
(Általános megfogalmazásvban azért erős volt. Annyit azért pontosítanék, hogy a multi és multi között azért van különbség. Vannak vegyes multik, ahonnan egy papírvágó ollót sem vennék nem hogy mosógépet és van olyan multi ahol már mertem venni papírvágó ollót.

-
Agostino
addikt
személyes tapasztalatom a samsung wf60-ról van ami bár nem wf85. elvan, kussol, dolgozik, szépen mos. néha ki kell tisztítani a szűrőt, annyit pakolj bele amennyit ráírnak és jó haverok lesztek. még én is mosok vele néha, szal nem egy összetett cucc.
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Elöltöltős mosógépet keresek 70 ezer és 100 ezer Ft között. Egyelőre a helyi kereskedéseket nézte végig az asszony (mosógép ügyben jobban szereti dönteni úgy, hogy látja is hogy mit vesz).
Ezeket találtuk (preferált sorrend):
1. Whirlpool AWS 63213 (pro: 6kg, 4 év garancia)
2. Zanussi ZWG 6120K (pro: 5 év kiterjeszthető garancia)
3. Samsung WF8500NMW8 (nincs infóm)
4. Indesit IWSND 61253 C ECO EU (pro: szinte a megszokott régi WIL 105, csak újabb)Használata egy átlagos 2 kisgyermekes család használatának felel meg, ami kb. napi 1 mosás. Azoktól várnék véleményt, akik használnak vagy már javítottak ilyen gépeket (ha nem javítottak, az jó... persze ha nem javíthatatlan!). Elsősorban az 1. és 2. gép érdekel.
(Eddig egy 9 éves Indesit WIL 105-ös gépet használtunk, ami először 1 éve volt szervizelve lengéscsillapító csere miatt. 8 évig bírta hiba nélkül heti 4 mosás mellett, vagyis ha idő előtt kinyiffan, akkor az nem az asszony óvatlansága miatt fog bekövetkezni. Nejem elég szépen bánt vele, én pedig rendeszeresen a vízszintezésre figyletem. Két szerelőmtől hallottam és itt is olvastam véleményeket a gyártókról... miele vs bosch/siemens vs aeg/electrolux/zanussi vs többi vs a legalja. Egyik szerelőm azt mondta, hogy 1) legyen rá hosszú garancia, 2) 80-90 feletti ársávban nézelődjek és 3) olyat, amit nem kapni nagy multinál, mert a nagy multinak gyártott darabok "rendelésre összedobált" darabok.).
-
Agostino
addikt
Acef - csemberlen - oh köszi, azt hittem még ezzel is variálnak a gyártók a tetejében.

-
Agostino
addikt
válasz
csemberlen
üzenetére
szia
akkor lehet nem variálok vele, elmegyek megnézem az mm-ben. már csak azon diózok mihez kezdjek a résekkel, mert ez 50 széles a bútor meg 60-as. bár lehet nyomi az mm és nem írja ki rendesen a méreteket
-
Agostino
addikt
válasz
csemberlen
üzenetére
nahát, szia! : )
tudsz majd írni nekem egy pontos fajtát? mi is nézegettük, ezt a fajtát. ha ezt frankón be lehet tolni a faktumba, nekem oké a dolog : )
-
Agostino
addikt
sziasztok
klasszik ikea méretekben hol tudok beépíthető mikrót vásárolni, ami nem ikeás? bosch cucc befért amikor sütőt vettem, de olyan beépíthető mikró ami 60 széles és 35 cm mély (magasság variálható) és nem csak egy darab bögre fér bele, egyszerűen nem akar elémjönni. egyedül ez a whirlpool tölti ki a méreteket korrekten, plusz a legtöbb cég nem is fárad azzal, hogy feltüntesse a méreteket. 50 k lenne rá a max keret, az alatt vagy körül kellene valami viszonylag tágas gép. semmi extra nem kell, csak melegítsen és olvasszon ki kaját.
-
pelenka35
őstag
válasz
csemberlen
üzenetére
2 gyerek van de útban a 3. tehát több edény .
Panelban lakunk cserélve lesz a régi biztosíték tábla nagyobbra ami elbirja majd a konyhai eszközöket .Melyik a megbízható márka ?
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Konyhát újítanánk, ötletek kellenének milyen Indukciós főzőlapot érdemes venni ( mindenképp A+ legyen ) .
Sütőnél is A+ , illetve lehessen digitálisan állítani a hőfokot és legyen 90C° is választható (mert általában 80-100C variáció van. )°köszi
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
HI!
attol fugg hany literes a fagyaszto ugy ~50l szokott felulenni utana lekoltozik allra
udv
neduddki
-
Mate
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekünk 2 hűtőnk van. 50-50% az arány

-
concret_hp
addikt
egyébként miért még mindig úgy gyártják a hűtőket, hogy felül van a fagyasztó, alul a sima és nem fordítva? azaz a többséget.
-
BaziJoe00
tag
Köszönöm a válaszokat megfontoljuk!
-
canniball
nagyúr
válasz
BaziJoe00
üzenetére
Mi is nem rég vásároltunk be, grabber kolléga tapasztalatai és a neten olvasottak alapján egy Philips FC9170 lett az új jövevény. Előtte egy 10+ éves egyszerű Samsung volt (kiszolgálta már az árát és eléggé csereérett volt), ahhoz képest űberf@sza: szív mint az állat, emellett a legnagyobb fokozaton is halkabb, letekerve pedig simán lehet beszélgetni mellette, nagy hatótáv (nálunk a középen lévő aljzatba dugva az egész házat beéri) és S-bag-es; kb. az az árkategória amit te is nézel.
-
Abrion
senior tag
Hali
A régi kézi turmixgép már haldoklik, ideje lesz kicserélni, de milyenre?
Darabolás + habosításra használnám, bár mondjuk van egy botmixerem, így a darabolás nem annyira fontos, esetleg lehetne juice készítő lehetősége is, van rá 10k.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Nagy örömömre helyrerázta magát a kicsike, örülök, hogy anno electroluxot vettem, ha nem szánok rá ennyit, biztos beadja a kulcsot!

-
neduddki
nagyúr
válasz
BaziJoe00
üzenetére
HI!
szoal akkor porzsakos v. anelkuli: bof
es ha mar szoba kerutl a miele akkor eyrtlemuan az, csendben teszem hozza, hogy szonyeget porszivozni nemnagy szivoteljesimeny kell, hanem motors fej, de azt ebbenazraktban nem kapsz sehun./ill hogy elux ultrasilncert azert meg nezd meg/udv
neduddki
-
BaziJoe00
tag
Kedves Kollégák!
Porszívó vásárlás előtt állunk a családdal és véleményetekre lennék kíváncsi ezzel a két porszívóval kapcsolatban, melyiket lenne érdemes megvenni, melyik lenne a jobb választás.
Megboldogult porszívónk természetesen porzsákos volt és rengeteg port hagyott maga után, nem beszélve a porzsák cseréről. Ezek után eldöntöttem, hogy csakis vizes rendszerű porszívót szeretnék vásárolni, el is kezdtem kutatni a netet megjártam két media markot, jó pár eladót megkérdeztem a témával kapcsolatban és az a helyzet hogy ismét kompromisszum kötés előtt állunk.
A vízes:
-az effektív szívóteljesítménye mindenképpen kevesebb lesz mint a papíron leírt mivel a víz forgatását is figyelembe kell venni, szóval szőnyeghez nemigen ajánlják.
-a koszos víz könnyen eldugíthatja a lefolyót Wc-ét (PH fórum forrás)
-minden alakalom után a készüléket el kell takarítani (ez nekem nem okoz problémát)Kettő versenyző állt elő a porzsákos illetve a vizes fajtákból:
Samsung VCD9420s33/XEH
Miele s 2121A samsung-hoz nem találtam még olyan boltot vagy webshoppot ami a bele tartozó HEPA filtert árulná, de még a hivatalos honlapjukon sem tudtam megnézni hogy hol lehet ilyet venni bele, mivel folyamatosan DNS hibával nem nyitja meg a linkeket.A media markban azt írták hogy 340W a szívó teljesítménye viszont a neten mindenhol 200W-ot látok, valószínűleg a mediaban kicsit sumákoltak.
A Miele-hez egy porzsák 2000-3000 forint és a két szűrőről nem is beszéltünk ami a motort védi.Ezt drágább lenne fenntartani hosszútávon és a porzsákokat venni hozzá meg a szűrőket viszont attól félek hogy ez is porolna.
Mit gondoltok?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Zjunior
veterán
Most rendeltem, mediatol 39k -ért egy Tefal 7750 gőzállomást.
Legolcsóbb helyen is 55k.
Remélem megéri, és nem NYÚLtam nagyon mellé így Húsvétkor!
-
Gebriel
veterán
Üdv!
Lenne egy BOMANN W941 mosógép ami költözés után nem igazán akar működni. Bekapcsol, de program nem akar elindulni. Mit lehet tenni, hogy kiszűrjük, hogy mi lehet a hiba?
Köszi előre is.
-
szimcsi
senior tag
hello
Korábban ajánlotta valaki itt a Zanussi ZAN1800 porszívót.
Tulajdonságban, árfekvésben hasonló, viszont 1600 wattost tudna valaki ajánlani?
köszönömZanussi ZAN1800 paraméterei
Teljesítmény: 1400 W
Hengeres mosható HEPA filter
Szín: piros-fekete
2 db-os fém szívócső
Mikrofilter
Puha borítású kerekek
4,5 méteres kábel
Vario500 szívófej
Kárpittisztító és résszívó tartozékok(/I)
kb13-15ezer ft -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
ha vkit erdekel gyari akcio van:
ZRB932FW2
ZRB939NW2
aratbekesseg kedveert ne irok, akinke van affinitasa indics birinyudv
neduddki
-
HThomas
őstag
Hello, nem találtam megfelelő topicot, úgyhogy ide írok: zuhanykabint szeretnék, és fogalmam sincs, hogy milyet és mennyiért érdemes venni. A lakásunkban van egy régi sanimix hidromasszázsos kabin, de az elég trutyi és egyszerűen el kezdett széthullani (nem tudom mikori, az előző tulaj hagyta ránk). Szeretnék valami minőségibbet, hidromasszázsos marhaság nem fontos. Merre nézelődjek?
-
Brave_86
aktív tag
euronicsben új akciók vannak mától, most tették fel az új szórólapot!
-
neduddki
nagyúr
HI!
szeletoleket keresne egy ismerosom fustolt husokhoz sonkakhoz etc, cel a hajszalvekony vekonyabb szelet
az egyiknel 15-20rugo lenne a cel a masiknal 60-80 ertlemszeru mejjik lenne hasnalva rebndszeresen
van vkink tapasztalta?koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
HI!
jo az oreg a haznal mi...???:- )))
udv
neduddki
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
vagy lehet hogy nem náluk,d e valahogy kikerültem ezeket ....
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
HI!
bezzeg mikor nekem kelet fagyaszto nelkuli...
udv
neduddki
mod: aszongya megteinheto, akkor emg el siz hozhato.... szinten
-
Acef
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ebben a Zanussi, és az Electrolux a legjobb, de csak az alábbiak!!!
85 cm-ben nem számít a + ++, rendkívül kicsi a különbség.
Elx ERT 1505
ZL ZRG 15800 -
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
HI!
bezzeg mikor nekem kelet fagyaszto nelkuli...
udv
neduddki
mod: aszongya megteinheto, akkor emg el siz hozhato....
-
concret_hp
addikt
nem tud valaki szuper jó ár/érték arányú kb. 120cm, esetleg pultmagas (85cm) hűtőt?
amiben van kis fagyasztó rész is?
szétb@sz az ideg, minden vagy max A-s vagy 2 hét múlva lesz, vagy az ország túlvégében van, vagy csak kiállított darab van belőle vagy nincs benne fagyasztó rész...
190+ littyós persze lenne mindenhol, de eddig is az volt, fele üresen állt mindig 
-
neduddki
nagyúr
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
HI!
kees vmi ezermestert aki szetszdi amennyire cska lehet es kitakaritja, es kozbw kezgy el nelodni masik porszivo utan
udv
neduddki
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Van egy Electrolux ZEO5430 ESSENSIO porszívóm, ami sajnos véletlenül porzsák nélkül lett működtetve a probléma észleléséig.
Szűrők kivesz, megtakarít, majd szűrők nélküli járatás egy pár pillanatig, hogy "kiköpjön" mindent.
Az a helyzet. hogy nagyon erőtlen lett, + a tetején levő biztonsági rugó berántja a piros jelzést is, ami azt jelenti, hogy tele a porzsák, de ezt üres porzsáknál is megcsinálja...

Szerintetek javítható, csak benne maradhatott valami komolyabb kosz?
Előre is köszi: sarkanyolo
-
neduddki
nagyúr
HI
job lenn ezt az otos temat hagyni mertfelek hogy nagyon az alpoktol kell kezdeni a belsoegesu motroukodeset:- )
etem en hogy jo jaccani a hujjet, de Teis tudod hogy zanussi>elux>aeg a minosegi sorren alt , de pl porszivoknal csakmmatrinyaas van es amugy is #8308ban ertlemes ember megerti mit irtam azonos szerikarol:- )udv
neduddki
-
Acef
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
-A napokban vettem alkatrészt az autómhoz és megkérdezték, hogy hány LE. Akkor nem értettem miért számít, de már értem: valsz más illatú alkatrészt adnak...
Vagy nem ezért?
-A teljesítmény nem a 2x fordulattól 2x annyi, de ezt sz.tem Te is tudod.8308
-Most az 1000 van túlméretezve? Vagy az 1200 alul?
sz.ted:
-80000 Ft Elx, és 125000 Ft Elx mind u.a. teherbírású csapágy/mechanika?
-Zanussi Electrolux AEG mind u.a. teherbírású csapágy/mechanika? Mind csak max 1000-et pöröghet, különben hip hopp, elkopik? (tartósabb/erősebb /*volt/ az AEG)
*ez már másik témaRészemről OFF
-
neduddki
nagyúr
HI!
mivel ugyazaon mechanka van az eltero max fordszmaokhoz /jellemzoen/ csak a motor van tulajtva ezert joval hmarabb tokremegy de errl volt mar szo korabban, meg aeg 4770nel mondta haztartasigeoszerelo ezt az infot anno, azota elux-os belso ember is megerositett, szoval ha vki szep hosszu elelt akr akkor max 1krpm
sanos a hasolatod is santit az a kerdes, hogy a poloban a 1.4as motor kozul a ketszelepes 60lovas v. a 100lovas lesz-e tarotsabb ojjan uzemltetei kormu,ney koztt ahol a 60lovas max 3krpm-en zmel mig a 100 lovas fojjmatos 5-6krpm-en?udv
neduddki
mod: tessek itt az eso info errol, amugy ha az elso volt akkroitt az eddigo utoso is
Mercutio_: nagy fordulati centrifugan hasznalva
-
Acef
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Persze.
Minthogy az 1,4-es Polo tartósabb mint a 2.0 Passat?
+ teljesítmény-> megfelelő csapágy stb ...
ill. a mosások kb. 35%-a történik pamut programon, ott foroghat 1200-t, a többinél csökkenti a gép. +ott a dobkiegyensúlyozás, felpörgetés előtt a ruhák egyenletes eligazítása .. -
Acef
addikt
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Gyorsabban szárad (télen pl. farmer másnapra), nem gyűri, mert spec módon szét teríti a dobban, majd fellazitja, csak 6-7e vel drágább
Szoft open jó, +más az ajtó, nem akad be a ruha...
Hátralévő idő kij. jó.
+ ++ sztem másodlagos, mert kicsi a különbség
Figyeld a garanciát, mert az Ellux alapon csak 1 évet ad -
Mosqu!to
addikt
Mért éri meg az 1200-as fordulatosokat az 1000 helyett?
Én az alábbi gépek között vacilálok, de nem tudom így használat nélkül eldönteni, hogy melyiket lenne érdemes venni:
EWT1066TDW - 1000 rpm, A+ (94k)
EWT1266TDW - 1200 rpm, A+ (97k)
EWT1066EDW - 1000 rpm, A++, soft opening dobajtó, hátra lévő idő kijelzés (114k)
EWT1266EDW - 1200 rpm, A++, soft opening dobajtó, hátra lévő idő kijelzés (125k)
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a 3kW-sat termeszeteenhasnlatban:- )

190+ littyós persze lenne mindenhol, de eddig is az volt, fele üresen állt mindig