Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz albiosz #63803 üzenetére

    Ami írtak az segít megérteni a helyzetet, de abban igazat adok +100-200 gramm még mehetne sokszor az akksiba, elég könnyűek a gépek és az is plusz 1-2 perc üzemidőt jelentene.

    Egyébként ezek az akksis porszívók marha klassz dolgok, de dyson valóban nagyon drága. Én várom mindenesetre hogy fejlődjön ez az ág, szívesen elfelejteném a madzagost, mert fizikailag nehezebb vele a takarítás, csak egy olcsó akksisat vettem agyonakciózva aliról morzsaporszívónak és hát szívesebben használnám mindig ezt. De nem fogok 250 ezret elkölteni egy gépre ami mellett még mindig ajánlatos a régi nehéz döggel végigmenni időnként a házon.

    Az is nagyon nehezíti a dolgot, hogy a classic gyártók termékeiről kevés az infó. Mindenki a dyson vagy dream/xiaomi stb kínai márkákat veszi és teszteli. Philips, samsung, rowenta vagy ennyire rossz vagy csak nincs szem előtt..fene tudja. Nagyon hiányolom a jelzést, ami a hagyományosokon rajta van, tisztítási hatékonyság.

    A hagyományosom egy rowenta x-trem powerk készülék, extra nagy porzsákkal, nagyon ritkán kell cserélni. Szív mint a fene oda kell figyelni mert van szőnyeg amit károsítani tudna és lejjebb kell csavarni. 10 év alkatrész ellátás garancia és ez csak egy rowenta, 44 ezerért...van nála jobb és rosszabb, de tisztességes. Ettől a szinttől úgy érzem messze van még az akksis ág, a komfort felárat is számba véve(ez természetes, de ne +200 ezer legyen a komfort felár..), pláne az új kínai márkák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák