- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
SaiyanJin #44338 üzenetére
Először is nem kéne beszólnod!
Másodszor nem szervizesek ülnek itt akik mindent tudnak neked egyből!
3 szor tudsz guglizni és szervizt keresni, majd be linkelni esetleg, hogy ők milyeneknek, vagy esetleg még mi vigyük el hozzájuk?Elég sok minen okozhatja a hibát, nálam egy ilyennél, az adott végfoknál lévő 3 tranyót kellett cserélni, de lehet más is a hiba oka, vidd el házimozi szervizbe, megbízhatóak.
Egyre pofátlanabbak az újoncok, ha nem abban a másodpercben kapnak választ
-
válasz
SaiyanJin #23676 üzenetére
Szia!
Én ati kártyában gondolkodnék akkor, jobb a hd támogatása, mint az nvidiának.
Gyári ati (amd) dvi-hdmi átalakító átviszi a hangot is, de jobb a hdmis kártya.
HD4-es sorozatól fölfele érdemes venni.
Én realtek ati hdmi driverét használom, így 7.1 átvihető az erősítőre.
Tudtommal a videókari állítja elő a hangot.Én elég jó minőségű hangnak érzékelem.
Star Trek MKV és gyári dvd közt nem tapasztaltam jelentős hang különbséget, egy hangyányival a pc-én szebben szólt, igaz ott nincs a 25 képkockás késés effektus tudtommal, mint a dvd-énél.Sajnos blue-ray-em nincs és mivel még szerintem még mindig magas a BR lemezek ára, egyelőre nem is lesz...(azzal összehasonlítani)
Azt majd megnézem, itt van-e bit beállítási lehetőség.
-
-
válasz
SaiyanJin #18219 üzenetére
STOP! NEM! MITCSINÁLSZ?!?!?!
HD hangkari felesleges pénzkidobás.
1. A legtöbb *.mkv file DTS-t vagy rosszabb esetben AC3-at (Dolby Digital) hangsávot tartalmaz
2. Már a 3xxx-es szérián is van hangchip, de a te esetedben az 5xxx-es képes továbbítani a HD hangsávokat az erősítőd felé akár 7.1-ben. (A 4xxx, detto 7.1 de csak DTS vagy AC3)
3. Az optikain nem megy át a HD hang, az is max DTS-t tud.
4. Törekedj a HDMI-re, mert az mindent átvisz, és elég lesz 1 darab kábel. (Ez előny).Üdv,
Vik -
válasz
SaiyanJin #18222 üzenetére
Itt a legfrisebb dátumosat szedd le...
Ingyenes, gyors, logikus, módosítható skinekkel, pluginokkal, mutatja az időjárást. Ami a filmeket illeti, ha leállítod lejátszás közben, akkor mutatja, hogy mikor lesz vége a filmnek, filmposztereket leszedi a netről, lehet kategorizálni, mindent. Ja és zenére is jó meg képnézegetésre... Egyszer jól belövöd és utána nem kell vele foglalkozni, nagyon meg fogod szeretni. Azelőtt én is MPC HC, Winamp meg VLC-vel szórakoztam, de hála a kollegám unszolásának, kipróbáltam és... öröm é' bódottá.
Üdv,
Vik -
válasz
SaiyanJin #18216 üzenetére
ATI RADEON HD 5xxx képes HD hangra és nem kell más hozzá a PC-re mint egy jó kis XBMC, azzal feleslegessé válnak majd az ilyen extra progik, mint a PowerDVD. HDMI kábelt meg kivezeted a VGA-ból bele az AVR-be. Ennyi, onnan meg a TVvel még egy HDMI-t használsz. Ja és Windows 7 persze.
Üdv,
Vik -
válasz
SaiyanJin #10759 üzenetére
Szia!
Nekem ugyanilyen alaplapom van, de annyit hozzátennék, hogy én egy Radeon HD 4850-el kötöttem össze HDMI kábellal az erősítőt. Én az alaplapi kis hangchipet disabled-be raktam és a VGA Realtek 7.1-ről küldöm a hangot. Amúgy elvileg bármelyik 4xxx ATI Radeon képes 7.1-es hangra és ezáltal nem kell nagy kiadásokba bocsátkozni. Én ennyit tudnék hozzáfűzni a témához. Még annyit, hogy nekem WinXP alatt volt rémálom életre kelteni a Realtek hangchipjét, hogy surround módban szóljon. XP alatt nincs DTS meg normális surround, csak Vista-7 alatt.
Üdv,
Vik
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest