- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
jolti05
őstag
Pontosan ezért mertem ilyen ''sokat'' (nekem tizen...lassan 18 éves fejjel sok 80e Ft
), mert jóval lassabban megy le az áruk.
40-50? Amit a kolléga ír, az valóban egy jó befektetés, de ne nézz be a Genius fórumba, mert ott jóval aktívabban mozgolódom.Én lettem a ''lebeszélős emberke''. Szerintem 5000-rest nem szabad venni, fekete 3600-ast 27-28e forintért még sok helyen osztogatnak. De ha drágábbat szeretne a haverod, vagy kid, esetleg Genius GHT510. [link] Nekem tetszik
200W RMS... Jó cucc
-
jolti05
őstag
Szia.
A legolcsóbb 5.1-es rádióerősítő 40-45k-ba fáj. Ehhez ha hangrendszert is akarsz, tegyük fel, hogy szintén valami olcsót, az újabb 30-40k plusz mélyláda, ami monjuk megint legalább 15e. Tehát még ha leadod a mércét, akkor is minimum 80-90e Forintot rá kell költeni, ha újonnan veszed.
Én személy szerint most tartok 80e-nél, és még csak egy Yamaha RXV361-em van, meg hozzá egy pár Heco Vitas 500-as
ricpet: Gratula a vételhezJó befektetés. A Victa 500-assal is szemeztem, de végül két okból a Vitas lett. Az első az ár, egy tizessel olcsóbb volt, de a fontosabb, hogy jobban tetszett a hangja
Tutia nem Vitas-od van? Ilyet vettél? [link]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest