- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
ricpet
tag
Na megjött a Heco Victa Sub25A. Kívülről nagyon durván néz ki. Ma jött meg, még nem volt alkalmam kipróbálni, meg erősítő híján nem is fogom még egy darabig
Még egy hónap kb. mire bejön az erőlködőm az országba. Sebaj, addig nézegetem
Esetleg nem érdekel valakit egy HECO Victa 200-as hátsó hangszórópár? -
-
ricpet
tag
Sziasztok,
Alkossatok véleményt, nem várok tovább az erősítő vásárlással
Denon AVR-1907 vs. Cambridge Audio Azur 540R V2
Ki melyikre voksol? De csak olyan írjon, aki hallotta is élőben mindkettőt, vagy hallott valami jót vagy rosszat valamelyikről.
Köszi -
ricpet
tag
De azért ajánlom figyelmetekbe ezt az árat erre a szettre, mert egyébként bárhol máshol 135 ezerbe kerül. És azért ez nem mindegy
http://avplanet.hu/show_list.php?keres=1&marka=69&csop=31&armin=&armax=&megnevezes=&alt=&submit=++Keres++ -
ricpet
tag
Szia,
Igen, Ő az:
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=9894591&pnr=10001&foto=1
Igazából én Vitas-t még nem hallottam. Jó sokat meghallgattam és szerintem ez a szett ennyiért ingyen van. Eszméletlen nagyot szól még sztereóban is. Ugye ez a Vitas továbbfejlesztése, így sokkal rosszabb nem lehet.
Már csak a mélynyomót várom, mert külföldi fórumokat olvasgatva nagyon dícsérik.
Na meg az erőlködőn töröm a fejem, hogy melyiket lenne a legérdemesebb -
ricpet
tag
Sziasztok,
Én is most vettem nem rég Heco Victa szettet (500,200, center 100). Az erősítőm még nincs meg hozzá, csak a régi sztereó, de valami eszméletlenül jól szólnak.
A Media Markt-ban 80-ért vettem a full szettet pár hete, ami szerintem egy nagyon jó ár. Igaz a számlára Vitas van írva, de ez legyen a legnagyobb bajom
Most várom hozzá a Heco Victa sub 25A-t és a Harman Kardon AVR-247-et. Elvileg szeptemberben mindkettőt lehet már itthon is kapni.
Kinek milyen tapasztalatai vannak a Harman Kardonnal? Zenére is szeretném majd használni, remélem jó lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest