- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
-
-
-
jolti05
őstag
A Vitas is kegyetlen ütős
Azt pedíg aláírom, hogy sokkal rosszabb nem lehet, hallottam mindkettőt egymás mellett, és nemigen tudtam eldönteni, melyik szól szebben, de aztán a Vitas mellett voksoltam. Úgyhogy tudom milyen, sztereóban
Mivel nekem egyhamar nem lesz 5.1-em
A mélynyomó is durva lehet. Sajnos még nem hallottam Heco mélyládát szólni, sőt, talán még látni sem láttam. De egyszer nagyon szeretnék venni egy Heco subládát -
csizzah
aktív tag
Hi,
Nem lebeszélésként, de épp most olvastam az egyik fórumon egy ilyet, igaz hogy ebben a Hk-avr-245-ről van szó, de íme:
''a Cambridge Audio Azur 540 a H/K 245-öt rendesen lealázta hangminőségben,személyes tapasztalat,mert hallottam.És a kis CA 114 ezer ft.Érdemes meghallgatnod ,főleg ha zenét is hallgatsz mert abban verhetetlen ebben a kategóriában,sőt még joval ez felett is....''
Üdv,
CsizZ
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest