- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sunshine86 #13844 üzenetére
A system menüben Dec.Mode menüpontban kell átváltanod DPL II movie vagy music -ra. Máshogy tényleg nem csatlakoztathatsz.Béci azt értette hogy a másik kimenő legyen sztereó RCA,szerintem.
Ja a dolby pro logic II egy dekódolási mód,lásd 1 sz hozzászólás audioformátumok. -
Vidala
senior tag
válasz
sunshine86 #13844 üzenetére
Igen, a menüben, vagy a távirányítón keress olyasmit, hogy "sorruond modes" vagy hasonló (nem ismerem a sony-t, ezért itt már csak következtetek), ott kéne beállítanod.
-
Vidala
senior tag
válasz
sunshine86 #13841 üzenetére
Azt kell mondanom - sajnos - ez teljesen jól működik így. A jack kábel sztereo jelet továbbít csak. Megnéztem, de nem látok rajta sem digitális, sem analóg vonalbeneteket több csatornára.
Így egy dolgot próbálhatsz még ki: azt írják tudja a Dolby Pro Logic II-t, ami a sztereo jelet 5.1-re keveri fel, ami persze nem lesz olyan, mintha rendes 5.1-es információkat kapna. -
BBéci
legenda
válasz
sunshine86 #13841 üzenetére
Próbálgasd a beállításait, valamelyikkel biztosan meg fog szólalni!
Nem a legjobb ötlet a jack-jack csatlakoztatás, minimum jack-RCA kellene. -
válasz
sunshine86 #12395 üzenetére
Ez olyan kérdés, ami időt igényel és némi tervezést is. El kell dönteni, hogy mennyit szán rá az ember, mennyi a keret rá, továbbá érdemes 1-2 hónapot eltölteni a hangfalak és az erősítők meghallgatásával különböző helyeken természetesen. Én spec fél évig kutattam a téma után és én is a PCvel kötöttem össze a dolgot. Sztem egy 90-100e HUF kaliberű erősítő elég lenne neked, amúgy mekkora szobáról lenne szó? A VGA meg minimum egy RADEON HD 4xxx-es sorozat, vagy ha a TrueHD / DTSHD fontos az mkv fileokból, akkor 5xxx-est vegyél.
-
Thuglife
senior tag
válasz
sunshine86 #12389 üzenetére
A specifikációjában írnak róla h az elején van egy AUDIO IN bemenet... max azzal lehet összehozni jack-jack kapcsolattal! Más lehetőség tényleg nincs nagyon!
Az h 2.1, vagy 5.1 az mindegy, lekeveri az erősítő simán a sztereó jelet!
-
válasz
sunshine86 #12389 üzenetére
nekem nagyon nem úgy túnik a dolog sajna. ehhez egy normális erősítő kell, amin számos bemenet van. az meg már a komponenses házimozi.
-
válasz
sunshine86 #12386 üzenetére
nekem nagyon úgy tűnik, hogy mivel ez egy ilyen egybemindentházimozi, a specs oldalát nézegetve az jön le, hogy az Audio IN analog, optical, coaxial = NO.
Üdv,
Vik
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest