- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Dorian
félisten
Hááát... Én egész eddig úgy voltam vele, hogy olyan drágább AVR-t veszek, ami zenére is jó lesz. Itt a Denon 2809, tényleg szép hangja van, meg minden. De tegnap vettem egy régi használt Rotel sztereót 30-ért, aztán leszólja itt nekem zenében. Szóval ha most kezdeném az egészet egy kb. H/K 255 szintű AVR-t vennék, ami filmes is, meg zenei dévédéknél sem szégyenkezik, és mellé egy használt sztereót zenére.
-
Brandys
tag
Szia,
bocsi a zavarásért, de olvasom, hogy erősítő+hangfal vásárlásban utazol. Csak szeretném felhívni a figyelmedet erre (én árulom): [link]
Eredeti ára (bolti): 180.000 Ft
Akciós ára (bolti): 150.000 Ft
120.000 Ft-ért elvihető hivatalos 2 év magyarországi garanciával. A párom lepett meg vele, de én másban gondolkoztam és gondolkodom.
Tudom, hogy ennek nem itt van a helye, de fogjuk fel egy kis figyelemfelhívásnak, segítségnek. A kedves fórumtársaktól pedig elnézést kérek. -
Dorian
félisten
Ha megfelelő minőségű hangdobozokat veszel hozzá és nincs olyan lejátszód, ami analóg többcsatornás kimeneten jó minőségben kiadja a HD hangokat, akkor érdemes a HD képes erőlködők közt nézelődnöd. a megjelölt 130-as árból már nagyon jókat ki lehet fogni a használtpiacon, bár lehet, h egy kis idő kell hozzá.
Használtra a gari azért nem általános (persze kipróbálási garit szokás adni), de az említett fórumon Rea, aki bontatlan dolgokat szokott hirdetni, vele megbeszélhető. De ez nem nagyon szoktak ezek elromlani, szóval nem olyan súlyos szempont, ha nincs. -
Dorian
félisten
Használt nem jöhet szóba? AVfórumon pl. hirdetnek újakat is magánszemélytől, akár 1 év garit is mg lehet beszélni. HD hangok kezelése fontos?
Amiket említettél, azok közül Denon ha akusztikus, H/K ha rockos zenék, Onkyo ha a filmek vannak kissé előtérben. Azt a Piot még nem hallottam.
Hangfal: Dali C6-om van (Denon karakterével nagyon szeretik egymást), vigyorgok. Hivox tuningon esett át, minimális pénzért minden tekintetben sokat javult a hangja, kivétel a metal zenék kevésbé agresszívak, mert megszűnt a 100Hz körüli kiemelés. Furcsa, hogy progresszív rocknál viszont ilyen hiányom nincs.
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest