- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
truckerboy #40122 üzenetére
Szerintem ha találsz tavalyi modellt(308-ast) vagy használtat,ha nem ódszkodsz tőle, még olcsóbban is kijöhetsz:pl több helyen van 55-60-ért Onkyo 605. Ha nem kell HDMI még olcsóbban kijöhetsz használtból, pl.. Hangfalban az rmlitett prosonon kívűl JBL SCS178 van korrekt áron és hanggal,ami 5.1-es,70-ért van a MM-ben és használtan már 40-50 körül kifoghatod,ha ennél olcsóban szeretnéd, pl..
-
spiky03
veterán
válasz
truckerboy #40129 üzenetére
Nekem mindig
Helyes. Remélem megtalálod azt, ami számodra a legmegfelelőbb lesz.
Nah és persze ezek mellett szól még a későbbi bővítés lehetősége is. Pl letudod cserélni a hangfalakat, mint ahogy én is tettemÉs várjuk majd az eredményt
-
spiky03
veterán
válasz
truckerboy #40122 üzenetére
A saturnban volt akcióban 100ért a fentebb említett Denon 1312xp
(Én is ezt venném, ha most vennék rendszert) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
truckerboy #40113 üzenetére
Az, hogy mit írnak neten, az egy dolog, ha kicsit logikusan átgondolod, és ránézel a dobozok méretére, rá jösz arra, hogy léynegében hülyeség, ahogy van.. Ezek a szappantartók sosem voltak, és még jó sokáig nem is lesznek...
-
törölt tag
válasz
truckerboy #40114 üzenetére
Az eladó azért ajánlotta az említett szetteket, mert érdekében állt. Olvasd el még egyszer Sanci hozzászólását és értelmezd.
-
törölt tag
válasz
truckerboy #40113 üzenetére
Mit nem értesz?
Nézd: hallottam már egy-két ilyen rendszert,tudok viszonyítani.Ennél jóval drágább 300+ rendszer sem érte utol az általam említett rendszert hangzásban.
1000 wattot soha az életben nem fog leadni,vagy szerinted hogy csinál 180 Wattból ezret. Hiába tud 2 Hd formátumot a 4-ből (azt látod kihagytad).
Még ajánlható: erösitő-hangfalszett egyben (ha ez kell): Onkyo HT-S5405 vagy Denon 1312XT. -
Pgabor79
aktív tag
válasz
Megértjük, hogy nincs rá keret, de ott írja Sanci38, hogy van ezen az áron már belépőszintű komponens összeállítás, amely fényévekkel jobb hangzást nyújt!
Nem mellesleg ha elromlik valami a gar. lejárta után, akkor nem kell az egészet kib...ni a kukába. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Nekiabálj.
-
BBéci
legenda
válasz
truckerboy #40106 üzenetére
Azok nem házimozik, hanem bögreszettek, amiket ennek a topiknak a lakói, bottal sem piszkálnának meg.
-
törölt tag
válasz
A Philips Árán megvan az Onkyo309+ Proson Event 5.1 szett,,fényévekkel jobb hangzással.
-
exile
tag
válasz
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest