- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
kokoistvan #35598 üzenetére
Erősítőt használtan érdemes venni, mert fél-harmad áron hozzájuthatsz.
A Denon 1311-es AVR-t egyébként agyonveri zenében a 710-es Denon sztereó, azzal együtt, hogy az új Denon sztereók nem olyan jók, mint a régiek, azokat is inkább az 1000-es sorozattól érdemes venni. Használtam 30-50ezerért olyan sztereót kapsz, ami bőven a hangfalaid szintje felett teljesít, és még egy jó kis külső DAC is belefér.
Nézz körül az AVX, AVfórum, és itt a hardverapró hirdetései közt, ha néhány megtetszik, linkeld be és elmonjuk a véleményünket. -
Az-X
őstag
válasz
kokoistvan #28968 üzenetére
Most mondanam, hogy ez egy szuper erosito, meg a kesobbiekben tudod fejleszteni hozza a hangfalakat... De szerintem a JBLeidhez enyhen tulzas egyi ilyen erosito.
-
törölt tag
válasz
Onkyo 508,Denon 1610 vagy 1910 de kijön ujonnan 1 1611 és a 1911 is.. vagy Harmann/Kardon 155,160,2555,260 lenne ideális.Ezek szintjén gondolkozz.
-
Dorian
félisten
válasz
Jbl 178-hoz felesleges 130-ért erősítőt venni, főleg 9 m2-re. Válassz a belépő kategóriából 60ezer körül, a többit inkább másra költsd.
-
Thuglife
senior tag
válasz
kokoistvan #28965 üzenetére
Ahogy itt a fórumon sokszor beszéltük, érdemes használtan szert tenni magasabb kategóriájú erősítőre... 130e-ért már igazán jó alig pár éves közép-felsőközép kategóriájút kaphatsz! Annyit még árulj el, hogy mekkora szobában lesz, milyen hangdobozokhoz és milyen modernkori feature-ökre van szükséged (1.3 v. 1.4HDMI stb.).
Amúgy ha újat szeretnél venni akkor én spec. vmi leárazott kifutó típust néznék... pl. Onkyo TX-SR608 (115e), H/K AVR-255 & Denon AVR-1911(130e) -
Gabor970
addikt
válasz
kokoistvan #28943 üzenetére
Szia! Az a technics 11 éves, és irgalmatlan gagyi a hangja. Nekem is ilyen volt, keserves azon bármit hallgatni -na jó, talán hangerõ az van benn, de ennyi-. Szerintem még az a hangfalszett is többet mutatna szinte bármilyen másik erõlködõvel.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest