- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
bozont
veterán
Az 1-es inkább 27k, de mint mondtam, ha 15k lenne akkor sem igazán fér a keretbe, így hiába is hoznám el kipróbálni, nem lenne értelme, leszámítva hogy megtapasztalnám a különbséget. De úgy vagyok vele ahogy te is, amit nem tudok az nem is fáj, úgyhogy inkább nem játszom meg a próbálgatást.
-
bozont
veterán
Azt elhiszem, hogy a másik kettő jobb képet produkál, de az áruk is többszöröse a foresthez képest, ami nekem már nem fér bele. De igazából felesleges is lenne, mert a Yamaha RXV 467 az tuti marad jó sokáig, a hangfalak lesznek majd cserélve kicsit komolyabbra (talán Polk A1/A3) és jó darabig a monitorom marad a képmegjelenítő, ezért sem akarok túl drága kábelre költeni. A forest árkategóriája a max amit rá tudok és akarok szánni egy HDMI kábelre, főleg hogy most 2 is kell belőle.
De a forest mellett gondolkoztam még a Proson és Monster kábelek között is, viszont az akció miatt ez az Audioquest igencsak jó vétel szerintem.Amúgy tudnál írni a különbségekről néhány szót, eleve milyen rendszerhez használod?
mod.: Na meg most a monitorhoz kapott DVI kábellel van a gép rá kötve, nem tudom az milyen minőségű, de vajon előfordulhat hogy a HDMI-nek szebb képe lesz?
-
törölt tag
1: a Geeks.hu-n is találhatsz teszteket.AVX-en és a Hficitin és a Házimozi.hu-n találhatsz leirásokat.
2. Ugyanebben az árban van a Dune Prime 3.0 lejátszója és a Pioneer BDP-LX53 is. A Dune nagyon jó sztem kategóriájának legjobbja,de erről Béci véleményére is kiváncsi vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest