- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Nyilván van, lemaradt, hogy olyan DAC, ami 5.1-es.
Én is kapkodok összevissza.
Valóban úgy pontos, ahogy leírtad, én viszont elfelejtettem hozzátenni, hogy 5.1 PCM hangot szerettél volna.
Ja, azt szerettem volna, de mind kiderült, csak 2.0 lehetséges.
(#38875) erdoke : Igen, ezt akartam írni, csak lemaradt a több csatorna a DAC elől.
-
WonderCSabo
félisten
Viszont Te szerettél volna a DVD-játszóból, SPDIF-en PCM hangot kicsiholni, ami azért nem lehetséges, mert az nem képes a DTS adatfolyamot arra átalakítani, csak analóg sztereót tud kiadni.
2.0 PCM-et ki tud küldeni SPDIF-en.
Azokat a DVD és BD-lejátszókat nevezzük dekóderesnek, amelyek rendelkeznek 5.1/7.1 analóg kimenettel.
Ez az elnevezés nagyon helytelen. Minden lejátszónak van dekódere, az általad említettek viszont DAC-al is rendelkeznek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #38846 üzenetére
Szerk.: Pontosabban DTS dekóder nincs benne.
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Adott egy STR-DE635 erősítő és egy DVP-NS32 DVD lejátszó. A kérdés az lenne, hogy ha a DVD lejátszóval a térhangzású sávokat dekódolom PCM-re, a PCM-t elküldöm az említett erősítőnek optikai kábellel, akkor az meg tudja szólaltatni 5.1-ben a hangfalakat. (Másik kérdés ebben van benne, hogy a DVD lejátszó 5.1-es PCM-é vajon tudja-e dekódolni a DTS-t/DD-t, illetve az erősítő tudja-e kezelni az 5.1-es PCM-et.)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
muzsikpeti #19524 üzenetére
Értelme lenne, több a profit az egyiken. Majd összehasonlítom, ha lesz rá lehetőségem, addig maradok a tudományos elméletemnél.
Z0mbi: +0,5
(#19530) Z0mbi : Ha hiba van a képen, akkor az a kábel nem gagyi, hanem hibás.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest