- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jézusom
addikt
válasz
Power17 #184640 üzenetére
Nekem volt egy jamo sw2010, nagyon szerettem. Abban is 30cm volt a hsz. Ez ennyiből hasonló, de erre lehet hangszórót kötni, azt nem tudom mire vélni. Jó nagy toroid trafó volt benne azt tudom, meg nagy kondik, de elszállt Így is
Megjavitották egy évig jó volt. másodszorra már nem vállalták a javÍtását.
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Power17 #184440 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a YPAO képes-e kezelni a helyzetet, csak ideális környezetben próbáltam. Hasonlóban a Sony mutatott még egészen vállalhatót, és az újonnan annyi, mint a Yamaha. Azzal csak annyi a baj, hogy kötelező a 80-as vagy afeletti crossover, de neked külön subod van, így nem gond.
-
VoidXs
nagyúr
-
Borisz76
nagyúr
-
MasterMark
titán
válasz
Power17 #115838 üzenetére
Nem hiszed, vagy biztos? Mert hasonlót produkált nálam amikor csatlakozó nélküli optikai kábelt használtam még régen, és nem illeszkedett pontosan bele az aljzatba, akkor néhány jel nem jutott be a szenzorra és ilyen furcsa recsegős hangot csinált.
Egy másik kábellel meg kellene próbálni. Ha eddig csak sztereókat néztél, lehet annál nem jön elő ez a hiba.
Persze igen, a TV-ben is lehet a baj, de azt akkor ha átkapcsolod a TV hangszóróira, akkor ott is kell, hogy halld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest