- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sanchy #38815 üzenetére
Ha main board lap akkor bizony huzos ha csak vmi alkatrész vagy csak GND (közös föld) akkor filléres dolog. Nem vagyok szervizes, nem tudom megmondani...
( De egyezkedhettek is: javittatást fizeteted ki, ha eddig nem tudtad kipróbálni mert különben jó kis mozieerősitő.)
-
BBéci
legenda
válasz
sanchy #38775 üzenetére
Alacsony a beltéri kimenetének feszültsége.
(#38777) MasterMark
Tapasztalatom szerint a Tape is kicsit másképp működik, mint pl. a CD bemenet.(#38778) Toobee
Ha most annyi ezerforintosért vennék Paulaner búzasört, ahányszor az eredeti CD-k mellett kardoskodtam és mindet meginnám, csúnyán berúgnék.
Baromira nem mindegy, milyen íróval készülnek a CD-k. PC-házban, laptopban lévővel nem is érdemes kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest