- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mp54
senior tag
válasz
Jim-Y #115560 üzenetére
Én is azt mondom, hogy ne akarj ilyen kevés pénzből házimozit( 5.0; 5.1), sztereó erősítő+ 2 db hangdoboz, esetleg egy olcsó DAC a tv-erősítő közé (tv kimenet=optikai). Minden szigorúan használt (DAC lehet kivétel), de 50 eFt erre sem elég. Tegyél hozzá, vagy ne erre költsd el az 50-et.
-
Valkűr
addikt
válasz
Jim-Y #115556 üzenetére
Őszinte leszek hozzád, mert végigjártam a lépcsőt én is. 50 ezerből nem rendszer nincs, de meg értelmes erősítő sem. Használtan is 100 körül indulnak a régebbi, de valamirevaló darabok. Hangsugarzokkal is hasonló a helyzet, használtan a frontok indulnak 100-150 környékén a mai árak mellett.
-
z123456789
addikt
válasz
Jim-Y #115556 üzenetére
Az elsőt hívjuk bögreszettnek. Nem ajánlott, és ez a topic ezzel nem foglalkozik. Ha továbbra is ezt szeretnéd akkor jobb felső sarok.
A második már jobban mutat, krédés hogy milyen lehet a hangzása? Nem ismerem.
50e Ft-ból szerintem használtban gondolkozz, és sztereóban, ahogy írták! Én is úgy kezdtem. Egy erősítő+2 hangfal. Aztán majd megvadítunk.
Ja, és igen. Amit Béci mond, helytálló. A megjelenítő sokszorosát el lehet költeni hogy kb egyensúlyban tartsd a megjelenítés+megszólalás minőségét. Nem elijeszteni akarunk nyugi! Ez volt a hidegzuhany.
-
BBéci
legenda
válasz
Jim-Y #115556 üzenetére
E topik lakóinak többsége a tévé árának sokszorosát költötte házimozi hangrendszerre. Nem nagyzolásból, vagy pénzszórási kedvből, hanem azért, mert a jó hangot nem adják olcsón. Amiket linkeltél azok több sebből véreznek. Gondolj bele, ha az általam előbb ajánlott aktív hangdobozpár annyiba kerül, mint a linkelt Samsung bögreszett, akkor melyiknek jobb a hangminősége?
Mellesleg az is offtopik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged