- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
gabo01 #99679 üzenetére
Egy 30nm szobában mit keres akkor 4nm-en a komplett HM sziget, félre ne érts nem vitatkozok, persze a párod miatt....
A te esetedben teljesen mindegy mekkora a szoba mérete, mivel az egyik sarkába belezsúfolsz mindent. Ebből a szempontból célravezetőbb lenne a polcsugárzó.
Egy biztos a 40 fokos radiátor sem tesz jót a hangfal kabinetnek, emellett csak másodlagos kérdés az, hogy milyen lesz a hangzás
-
Csabroncka
addikt
válasz
gabo01 #99674 üzenetére
Szerintem le kellene cserélned őket állványos polchangszóróra, sokkal jobban el tudnád rendezni, maga a szoba sem akkora, hogy álló kellene a kép alapján..
Ha mindenképpen be szeretnél ruházni akkor inkább hőtükör az OBI-ból, én a radiátorok mögé szoktam tenni (ezt egyébként mindenkinek javaslom, nagyban lehet növelni a radiátor hatékonyságát)
-
Csabroncka
addikt
válasz
gabo01 #99670 üzenetére
Gondolom nem egyéni ízlés miatt rendezted el így ezt a szobát - ez van ezzel kezd kezdeni valamit eset állhat fent gondolom!
Már múltkor is akartam volna mondani, hogy a radiátor mellet nincs valami jó helye annak a hangfalnak. Persze nem jó a hangzás, de én azért fizikailag is félteném a hőt sugárzó testtől...
-
Norbi 72
veterán
válasz
gabo01 #99395 üzenetére
Néztem.7-8 éves,használva volt,alaposan át kell nézni.
Csabronka Tudom,hogy 1.3-as,ezért is írtam,hogy "volna".LX73-tól van 1.4,ha jól tudom.
(#99397) Soma01 Ennyiért sajnos nem lesz jobb,ajánlott belépő Polk psw110 alatt csak használt van..
(#99398) whatnot Más tippem nincs,vakon meg nem vennék,csak ha elhozhatom kipróbálni.
-
BBéci
legenda
válasz
gabo01 #99214 üzenetére
Pár hónapig használtam, szerettem, volt nálam 3808, valamint LX76 és 83 is, de a kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni.
A T757 hangja nagyon tetszett, de az erejét keveselltem. A Pioneer nem az én világom, most is olyat nyüstölök (LX58), szintén nem egy erőművész. A 3808 igazán szerethető, összességében remek darab, igazi klasszikus. -
vendingo
veterán
válasz
gabo01 #98973 üzenetére
125 ezerért vettem alku nélkül. Boltban 140 ezer. Ha azt nézem, hogy a használtak 110 körül mennek, akkor jó vételnek bizonyult.
Norbi 72: Már nagyon várom az első tapasztalatokat. Bele se merek gondolni, hogy milyen változások lesznek. Első körben sima hangfalkábelek lesznek, illetve vettem egy ilyen HDMI kábelt.
A későbbiekben majd apránként cserélgetem a hozzávalókat illetve beszerzek egy SUB-ot.devil-k : Részben te győztél meg, hogy ilyet vegyek
-
vendingo
veterán
válasz
gabo01 #98944 üzenetére
Hifipiacon hirdették újonnan garival 125 ezerért.
-
Csabroncka
addikt
válasz
gabo01 #98750 üzenetére
Az 1.2 -es HDMI szabvánnyal is át lehet vinni a HD hangokat, csak nem tömörítve, hanem LPCM formátumban!
(Talán egy jó éve is volt erről egy kisebb vita itt, amit miután kipróbáltam valóban működik és alig hittem a szememnek)A megoldás egy megfelelő minőségű BD lejátszó ami dekódol!
-
vendingo
veterán
válasz
gabo01 #98788 üzenetére
X2000-ből van új 125-ért illetve az avx-es 2113-at meg nem merem megvenni, mert villám káros volt.
Nem tudok mit tenni, várok. Előbb utóbb lesz valami, addig is majd leporolom a stereo erősítőm, hogy legyen mivel használni az új hangfalakat.Amúgy az X2000 vállalható típus?
-
Norbi 72
veterán
válasz
gabo01 #98752 üzenetére
Optikain keresztül sehogy.És neked 3D is kell,amihez elengedhetetlen az 1.4-es hdmi.
Én 11 évesen adtam el hibátlan állapotban az 575-ösömet a HD hangok,1080p,3D miatt,elsősorban.
-
Norbi 72
veterán
válasz
gabo01 #98730 üzenetére
Értem! Gondolom a szellőzés hiányából adódó túlmelegedésre gondolsz!?
Is.Meg túlhajtás,bekapcsolva hdmi csatlakoztatás,stb.
Alapból bármilyen használt terméknél le kell az összes csatit ellenőrizni.Persze,ez nem mindig lehetséges forrás hiányában...de a hdmi/coax/optikai/hangfalcsatikat kötelező,szerintem.
(#98731) Tomax89 Ez nem kérdés,1200-as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest