Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pöttön

őstag

Sziasztok!
    Egy spéci kérdésem lenne felétek, ami nem teljes 100%-ban illik a témához, ezért előre is elnézést! :R

Van egy Onkyo TX-nr608-as erősítőm, és egy Magnat Vintage 4-es szettem + Jamo Sub 650.
    A kérdésem az lenne hogy a fent említett erősítőnek a dac része mennyire számít vajon jónak-rossznak?

Csak azért kérdezem mert szeretnék egy sztereo szettet is kimondottan zene hallgatásra.
    És arra gondoltam hogy forrásnak mehetne az onkyo-ról zone 2 line out rca kimenettel.
    Nyilván nincs audiophile elvárásom, mert árban se szeretnék nagyon durván elmenni, meg a legtöbb zene amit hallgatok az mp3 192bit.
    A lényeg az lenne hogy xy mennyiségű pénzből elérni hogy a zene is kellően jól szóljon.

A házimozi hangzással én egyébként teljesen elégedett vagyok, meg a zenével is, ha az koncertfelvétel. De ha csak sima felvétel akkor nem annyira bejövős az a hang amit az onkyo ki ad akár Pure Audio modban akár sima Stereo modban.
    Ezért szeretnék valami setup-ot ami kielégítené ezt a vágyamat is.
    Ezért jó lenne tudnom hogy vajon mi lehet az az árszegmens amit kitudna szolgálni az onkyo dac ként, egyáltalán lenne e értelme ebbe belefognom?
    Csak mert az Onkyo-val bementetek terén úgy szint teljesen elégedett vagyok, ezért is gondoltam hogy be venném a buliba. :D

A másik kérdésem az lenne hogy szerintetek egy Google Chromecast megfelelhet a fentebb említett erősítő "okosítására"?
    A cél az lenne hogy vezeték nélkül (streamelve okos telefonról-laptopról) tudjon zenét lejátszani, legyen az yt, spotify vagy saját mp3.

A válaszokat, segítségeket előre is köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

A sport a legjobb kikapcsolódás...

Új hozzászólás Aktív témák