Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gorbep #15434 üzenetére
Hát, a pontos értékeket nem tudom, milyen órák vannak benne, és ugye ráadásul a környezetben tovább romlik. Szóval passzolom,de van még innen bőven hova fejlődni, mert a lemezjátszónak biza alacsonyabb a jittere
A Depner 1.3ps-t ir a sajátjára,ez is ott volt oszcilloszpókkal aszongyák. Ilyenből van kettő a SBban, és egy a dacban. Lin táp végig, ráadásul diszkrét tápok. Kis pénz, kis foci.
0.000001 körül járnak asszem órajelben, de ezek már autó ára körül mennek.
Számgép aránylag alacson jitterét én is erre értettem. NEm belső optikairól. Szoftverek okozzák szerintem amúgy azt a kevés jittert, ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest