Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Sz.Miki #137755 üzenetére
A 7200 nagyon jó volt, de k...a drága is akkor (most már valamivel olcsóbb, de igy sem olcsó ) az 5200 is egy jó darab és megfizethetőbb a Marantz-okkal mozin kicsit keveseltem a dinamikát, de istentelenül jó terük van, de az eddig felsoroltak mindegyikénél az Audyssey-t nem szerettem igazán, valahogy sehogy nem volt jó .... a 3xxx-es Yamaha egy teljesen jó darab (csak az ára miatt nem maradt hosszabb időre), a kisebbek inkább "átlagosak" voltak .... Pio-ból a 78-at azért cseréltem, mert kaptam egy kedvező ajánlatot 79/89-re, hangban minimális a különbség a 78/79 között, de a 79/89 között sem volt akkora, hogy +30% felárat megérjen nekem, usb dac-ra meg nincs szükségem, igy marad a 79 .... a bemérőrendszere a Pio-knak azért jött be a többi "kommerszhez" képest, mert teljesen jól rendbeteszi a helységet még akusztikai panelek nélkül is .... (sub eq, állóhullám kezelés, stb.).... szóval egyelőre ezért maradtam a Pio-nál .... persze sokkal többért van lényegesen jobb, de ott min. 2-2.5x-es a szorzó árban a jelenlegi "akciós" Pio árhoz képest ....
De mindez csak a személyes véleményem és a különbségek a márkák között esetenként annyira kicsik, hogy inkább ízlés és egyéni elvárás kérdései, mint valódi minőségi különbségek ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Interactive Brokers társalgó
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest