Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Két kérdés.
1. Ma került beszerelésre az új center (Yamaha C444), és miután bemértem MCACC-vel azt írja ki az erősítő, hogy reverse phase. Ellenőriztem, de elvben helyesen kötöttem be. Van olyan, hogy téved a mikrofon? (Erősítő Pio LX-55)
2. Szoktam zenét AirPlay-ről és laptopról is hallgatni (ugyanaz a rendszer). A laptopot HDMI-vel kötöm az erősítőre. Az tűnt föl, hogy az Airplay-en sokkal teltebbek a zenék, nagyobbak a basszusok, valahogy jóval dinamikusabb az egész. Pedig AP-n, csak 320kbit-es mp3-ak mennek, míg laptopról sokszor FLAC-el etetem. Ennek mi lehet az oka? Lehet, hogy a laptop EQ-ja van teljesen másra kalibrálva?
Köszi a segítséget előre is.
Ja és még egy: Kis szobába gondolom az NS-777-es párok mellé teljesen fölösleges mély ládát rakni, igaz?
Plusz egy: Az erősítő azt írja ki, hogy X-over 100 hz. Azaz 100-on vág. De nincs basszus láda. Akkor ezek szerint a hangfalakat nem ítélte elég jónak, és inkább rá sem engedni a nagyon mélyeket?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest