- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Magisk
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
adott egy Marantz sr7008 erőlködő. Az a probléma támadt fel, hogy nem ad képet sehogyse. Ha direktbe kötöm be a blur-ray lejátszót, akkor van kép a tévén, de ha a BR lejátszó az erősítőn keresztül megy a TV-be, akkor nincs kép.
Ami a BR-ből jön hdmi kábel az egy irányú, de jó irányba van nincs megfordítva. hdmi kábelek is rendbe vannak bedügva, ami a BRből jön az az IN-BlueRay-ban van, ami meg az erősítő és a TV között van az meg az Out hdmi kimenetben van..és ennek ellenére nem ad képet.De még úgy se, ha átkapcsolom internet rádióra, ergó még a menüjébe se tudok belépni mert nincs min megjeleníteni...
Elég meleg volt a gép, most kínomban nem tudtam máshoz csak jó öreg paraszt módra odatettem a közelébe egy ventillátort és úgy hűtöttem le, sikerrel, mert jelentősen hült az egész része, előtte nem tudtam megfogni annyira meleg volt. De még így sincs kép..
mi lehet a baj?
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Path of Exile 2
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tudományos Pandémia Klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...