- iPhone topik
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Letiltás - hogy is van ez?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz TazLeacher #105167 üzenetére
Próbálj a környékeden keresni valakit aki megmutat egy projektort. Én utaztam érte 140 km-t. Azonnal tudtam hogy akarok-e. (Kösz neki)
Azóta már van vásznam és projektorom, és világoskék fal mellett vetítek. (Ideiglenes a lakhely, nem nagyon küzdök hogy ideálisabbra csináljam, majd a sajátban.) Valószínű nyáron nem fogok, max éjszaka, de élvezem... És nincs milliós szettem.
Van aki a maximálisra törekszik, és sose lesz elégedett, meg van az akit elvarázsol egy gyengébb megoldás is (én). Megnézed, és már tudni is fogod, aztán elébe mehetünk az itteni vitáknak. Ahogy elhangzik sokszor, mindenkinek más az igénye.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung 50" Neo QLED 4K 50QN90C Smart AI 144Hz Gaming TV
- Sony XR-75X90J 4K Ultra hd tv eladó garanciával
- Eladó: LG 55" LCD 4k TV 55UH6157-ZB, ingyenes házhoz szállítás!
- PHILIPS Ambilight 55OLED759/12 4K OLED Smart Gaming TV
- LG NanoCell 55NANO756QC 4k Smart Tv!55"/HDR10 pro/Game Optimizer/ALLM/Garancia!