- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
Nem vitatom, hogy más lenne, de ez kb +150 ezerrel, azaz a mostani szettem értékének a felével emelné a költségvetést, a kapott plusz nincs arányban ezzel az összeggel. Annak semmi értelmét nem láttam, hogy olcsó mélyládát vegyek, aminek a frekvenciamenete kb 38Hz-től indul, hisz nem lesz több effekt... ami már a szub tartományban is szól, az meg nem olcsó.
Többségében zenét hallgatok, ott viszont semmi helye nincs a mélyládának.#31956 ELACielvtárs
Nem vagy szentségtoro szerintem , csak épp nálad elmarad egy része a 'teljes mozielmenynek'...
Dübörögni így is épp eléggé dübörög... de nekem nem ez tetszik a moziban, hanem a sztori, illetve a képi hatások. A hang csak másodlagos, ezért megyek moziba is.
-
törölt tag
Nem a személyét ítéltem meg a hsz számából, viszont akikbe beleállt azokról vajmi kevés fogalma lehet, mivel minimális időt töltött a fórum berkein belül.
Ezt írta: " Elegük van már a pár magukat "kurvanagyszakértőmennyireprofi "-nak kikiáltó rongyrázó istenkirály fórumtagokból."
Nem hinném, hogy tisztában van vele, hogy egyikük az AV online szerkesztője, korrektora, szaklektora.
-
zsoika
addikt
Nem nehéz olcsót ajánlani, de azt is meg kell érteni a kérdezőnek ha azt mondjuk hogy 40m2 re 200eFt és csak új ,magyar boltból ...stb.lehetetlen. Én nem tudnék neki jószívvel ajánlani és ha ezt megírom neki akkor elhajtottam?! Mi leírjuk a szerintünket ...ő meg csinál amit akar vagy amit tud, de olyanra én nem emlékszem hogy ne kapott volna választ.
-
Ok. Ezzel én is egyetértek. De azt ne felejtsd el, hogy két kérdező van:
1. Van 100.000-rem, a linket bögreszettek közül melyik a jó + 3 link. A helyes válasz, hogy bármelyik, ha nem akasz többet költeni, mert nincs köztük különbség nagyon. Itt valóban nem helyes a bármelyik, mert mindegyik szar mondat szerintem sem.
2. Konkrét igénye van. 50 m2 nappali, konyha kombóban 150.000-ből szeretne zúzós házimozit. Mi a helyes? Leírni neki, hogy azt nem lehet, vagy ajánlani neki 150-ért egy olyat, ami nem fog neki zúzni (mert nem fog). Vagy ajánlani neki egy használtat 350-ért, ami esetleg már jó lesz oda? Ha megveteted vele 150-ért, ami nem jó, akkor nagyon fog utálni, mert éppen akkor az az összes pénze volt.
Félreértés ne essék, nagyrészt egyetértünk. Főleg a lekicsinylő beszólások nekem sem tetszenek, lehetne normálisabban is, de ahogy korábban leírták ez nem a horgászfórum.
Úgy látszik a profi házimozisok durva lekűek lettek a hosszú évek során a jobb rendszer miatt költött sok pénz miatt.
Fáj nekik a sok veszteség. Kivéve Elaci, aki ugye annyit költ, hogy már magán is csak nevetni tud. (Gonosz fej)
-
Norbi 72
veterán
190-ért csomag.És a maradék 10 ropi elég kábelekre.
-
dave0825
őstag
Egyet értek az első hozzászólásoddal teljesen, főleg az utolsó bekezdéssel.
Én is néha csak nézek, hogy ha 150 egy belépő erősítő, és ugyanennyi egy belépő 5.1-es szett, akkor a pl. Logitech féle 5.1-es hangfalszettek minek számítanak, a maguk 30-40 ezer forintos áraival? Nekem volt 10 ezer forintos 5.1-em is, még DVD-lejátszóra volt csak kötve, és tökéletes volt akkor, ahhoz képest a kompletten kapható Samsung, LG, Sony házimozik miért nem belépőnek számítanak, és haladónak a 150+150-es szettek (erősítő+5.1)??
Apámnak 2.1-es Logitech Z313-a van, és szerintem hibátlan a hangja, 12-3 ezer Ft volt. Én ezeket mondanám belépőnek, nem a följebb említett árú eszközöket, ezért is néztem nagyot (és sokszor azóta is mosolygok a hsz-okon), mikor valaki írta, hogy 110-ről 90-re leárazott komplett házimozi szett (Samsung J5 valami) csak pénzkidobás (ahhoz képest viszont elég sok jót olvasni róla véleményt, azok akkor mik?!).
Kicsit szerintem eltolódott a belépő-haladó-profi szint, így lett a pénzkidobás-belépő-haladó szint. -
Én is, de én már 3 éve próbálkoztam ezzel, de nem jött be. Az oka, hogy akinek olcsóbb rendszere van, az nem járta végig a lépéseket, így nem tud segíteni. Nincs elég tapasztalat. Pl. én eléggé régóta olvasok mindennek utána, de az nem jelent közvetlen tapasztalatot, így fura lenne, ha kb. 3 rendszer használata és pár évnyi olvasgatás után adnék okos tanácsokat az idelátogatóknak.
A tapasztaltak úgy szerezték a tapasztalatot, hogy sok rendszert kipróbáltak, ált. profi rendszerük van, nem adnak sokszor alap rendszernél használható tanácsot (tisztelet a kevés kivételnek), mert nem hajlandóak ezzel foglalkozni. Egyedül,a “bögreszett szar, hülye vagy” tanács megy (ugye Elaci?
). Ez van, ezt kell szeretni.
Azért a saját példámon tudom, hogy aki szeretne magának megfelelő rendszert az meg tudja szerezni magának, csak nem úgy kell nekiállni, hogy idejön, beírja, hogy mondjatok profi rendszer 200-ért, aztán amikor nem kap tanácsot, megsértődve távozik. Nekem sem volt sok rá, de végül pár év alatt összejött egy rendszer, meg építettem egy moziszobát. Biztos nem jó egyik sem, de az átlagnál biztos jobb és nekem meg elég. Csak nem volt elég hozzá itt egyszer kérdezni, hanem sokat kellett olvasni utána (most néztem a szobával kapcsolatban van vagy 20 link elmentve). Akinek gyorsan kell kevés pénzért valami, az itt ugysem kap választ, megveszi a bögrét és hidd el 1 évig biztos úgy ül előtte a tv hangja után, hogy azt gondolja, azok ott milyen hülyék a fórumon, mert nem ajánlották, mégis milyen ku..va jól szól.
-
Tomekgabi
csendes újonc
Én pont ezért már kérdezni sem merek itt, mert ahogy látom, akik egy belépő, esetleg alatta lévő erősítőről, hangfalról kérnek véleményt, annak esélye sincs. Rögtön 2 kategóriával magasabb komponensek között nézelődjön, 3X-os áron, mert csak ott kezdődik a házimozi szerű valami.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest