Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz Bakus #30367 üzenetére

    Én is, de én már 3 éve próbálkoztam ezzel, de nem jött be. Az oka, hogy akinek olcsóbb rendszere van, az nem járta végig a lépéseket, így nem tud segíteni. Nincs elég tapasztalat. Pl. én eléggé régóta olvasok mindennek utána, de az nem jelent közvetlen tapasztalatot, így fura lenne, ha kb. 3 rendszer használata és pár évnyi olvasgatás után adnék okos tanácsokat az idelátogatóknak.

    A tapasztaltak úgy szerezték a tapasztalatot, hogy sok rendszert kipróbáltak, ált. profi rendszerük van, nem adnak sokszor alap rendszernél használható tanácsot (tisztelet a kevés kivételnek), mert nem hajlandóak ezzel foglalkozni. Egyedül,a “bögreszett szar, hülye vagy” tanács megy (ugye Elaci? :D ). Ez van, ezt kell szeretni.

    Azért a saját példámon tudom, hogy aki szeretne magának megfelelő rendszert az meg tudja szerezni magának, csak nem úgy kell nekiállni, hogy idejön, beírja, hogy mondjatok profi rendszer 200-ért, aztán amikor nem kap tanácsot, megsértődve távozik. Nekem sem volt sok rá, de végül pár év alatt összejött egy rendszer, meg építettem egy moziszobát. Biztos nem jó egyik sem, de az átlagnál biztos jobb és nekem meg elég. Csak nem volt elég hozzá itt egyszer kérdezni, hanem sokat kellett olvasni utána (most néztem a szobával kapcsolatban van vagy 20 link elmentve). Akinek gyorsan kell kevés pénzért valami, az itt ugysem kap választ, megveszi a bögrét és hidd el 1 évig biztos úgy ül előtte a tv hangja után, hogy azt gondolja, azok ott milyen hülyék a fórumon, mert nem ajánlották, mégis milyen ku..va jól szól.

Új hozzászólás Aktív témák