- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraRe
aktív tag
A napokban elfüstölt a gépem, így a tartalék szerkezetet előkapartam a szekrényből, de nem tetszett a ház, így alakítottam rajta
Így jött a szigetelőszalag modding
Széép!
De ránéztem a vinyó hőmérsékletére, és dobtam egy hátast!
63 fokos volt.
Így egy gyors házalakítás következett
Mindenek előtt felmértem a helyzetet, és leugrottam a műhelybe a szükséges eszközökért
Ez is megvan
Hát akkor hajrá, kezdődött a barkács.
A floppy meghajtó útba volt, így csont nélkül a kukában landolt, és így lett egy kis plusz hely a művemnek.A felfogatást nem véglegesre oldottam meg, de azért fix!
És itt látszik a venti 4 pinesre alakítása is!
De sajnos nem javult sokat a helyzet, 49 fok lett a vége
És most következik a fémvágó olló
Az alját egy kicsit megszabtam.
És végül megoldottam azt is, hogy a meleg levegő távozni tudjon.
Ehhez no commentÉs végül a gány eredménye, fél nap használat után ~28 fokos szobában
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest