- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Zsolt!! #17382 üzenetére
én ez elött 10 évvel is szerettem a csöndet a gépben, de akkor tök egyszerű volt, vettem pár AC ventit csendes volt, jó minőségű, jó teljesítménnyel, olcsón, most már a minőség azt hagyjuk és a csendes sem olyan csendes, vagy az én fülem javul az helyett, hogy romlana
(#17382) Zsolt!! : ebből a tesztből tisztán kiderül, hogy csodák nincsenek, a leghalkabb ventik tolják a legkevesebb levegőt, a leghangosabbak, meg a legtöbbet, a lényeg a PWM és, hogy ne legyen motorhangja,
a Noisblocker itt is igen gyatrán szerepel, legkevesebb levegőt tolja, szóval nem én vagyok a béna, hanem ez tényleg ennyit tud -
kisza25
félisten
válasz
Zsolt!! #17360 üzenetére
THX, kis bemutató róla, mini-ITX azért, elöl van benne egy 200mm-es is
-
kisza25
félisten
válasz
Zsolt!! #17357 üzenetére
szerintem jól raktam be, a másik bajom vele, hogy 1200rpm-től fura búgó hangot ad, idle 500 semmi hang, itt AC ad búgó hangot, 800 pici hang, 1000 kis szélzaj, ez fölött már hangos(elkezd búgni), viszont 1000-nél meg kevés a légáram amit tol, én sem akartam elhinni, már 5féleképpen variáltam mi menjen PWM-el mi menjen 5V-ról, hogy csendeb le tudjam hűteni velük a gépet, de nem jött össze load, persze le tudja hűteni, de akkor már hangos, még kap egy utolsó esélyt, újrapasztázom a procit hátha megmozdítottam a hűtőt szerelés közben:
az AC-k -
kisza25
félisten
válasz
Zsolt!! #17352 üzenetére
engem az idle motorzaj zavart és load hangtalan volt (pontosabban ugyanannyi hangja volt, mint idle, mert 500-on pörgött akkor is, de játék közben ez nem zavart mert nem hallottam a játéktól)
csak annyi lett volna az elvárásom 4x annyi pénzért, hogy idle ne legyen motorzaj (ez meg is valósult idle teljesen hangtalan) és load, ugyanazon a fordulaton bírja, mint AC, ez nem valósult meg,
konkrétan 1000rpm-en hűt annyit, mint AC 500-on, szóval a gyári adatok mégis csak stimmelnek, hiába lettem itt lehurrogva, most átszereltem a maradék 1db AC ventimet és a CPU gyári ventiét és 600rpm-en jobban hűtt ez a 2db venti, mint az NB-k 3db 1000rpm-en, szívem szerint megvetetném azzal aki itt ajánlotta őket nekem, valószínűleg nem is látott még közelről AC ventit.... -
sten1990
tag
válasz
Zsolt!! #17142 üzenetére
Igen a Z5-ben elől két 120mm venthely van. 70 fokig simán jó,nekem is volt régebben tartósan 72-74 fok,kutya baja se lett,ha meg túlmelegedni úgy is alapra állítja magát a kártya
Én még annyit csináltam,hogy a catalystban a power limit-et -10%-ra tettem,így is hűlt a kártya pár fokot,és cserébe a teljesítmény se esett semmit,legalábbis 3d mark alatt nem,de játékok alatt se vettem észre 2-3 fps csökkenésnél többet.
Vagy még ott van az alulfeszelés is sapphire trixx alatt,vagy msi afterburner alatt.
-
sten1990
tag
válasz
Zsolt!! #17139 üzenetére
Ami nekem sokat dobott,hogy előre is raktam 2 ventit az a vinyón látszott meg leginkább. 35-38-ről 24-28 ra csökkent a hőmérséklet. De igazság szerint ezekre a ház ventilátorokra nem hűtésként kellene tekinteni,hanem inkább csak átszellőztetésre,hogy a meleg levegő ne maradjon bent.
-
sten1990
tag
válasz
Zsolt!! #17139 üzenetére
Balu972: Köszönöm !
Bár a még látható kábeleket átharisnyázom ha lesz hozzá időm és türelmem,nekem nem tetszik a táp gyári kábelharisnyája
Én a sapphire trixx-el szabályzom a ventit, 40 fokig alap 25% járatom és 70 fokig max 40%-on jár a venti. Direkt most néztem meg a stalker lost alpha alatt így ment fel max 68 fokra a videókari,a kártya ventifordulata meg 38%. Ez még pont halk. Olyan 42% felett már van azért hangja. 100%-on nagyon durván szól,rosszabb mint egy porszívó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest