- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
---Lasali--- #20284 üzenetére
en egy 1200 ft os cooler master molexes ventit raktam a 500W os FSP tapomba (kivezettem a kabelt a tapbol es siman 12V ra van kotve) vagy 5eve es azota is tokeletsen mukodik
-
Grózi
Topikgazda
válasz
---Lasali--- #20280 üzenetére
"Amiket én szeretek és nem drága."-na itt kezdődnek a gondok.Tápba olcsó ventit rakni badarság.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot,akkor inkább eladod és nézel egy új tápot.
Ahogy dqdb is írta,tudni kéne a pontos paramétereket és alaphangon 7-8K-ra minimum számolj venti ügyben.13K-ért pedig már kapsz új és jobb minőségű tápot,ami alapba halk. -
dqdb
nagyúr
válasz
---Lasali--- #20280 üzenetére
Az indulófeszültséget nézd, hogy az semmiképpen ne legyen magasabb, mint a mostani ventilátoré.
A többi az 0.10-15 körül van talán, az biztos nem indulna el, bár!
Elindulna az, több ne legyen inkább.A Be Quiet System Power és a Pure Power az APN designra épít. Az előbbi a tökéletes klónja, az utóbbinál a hűtéshez hozzányúlt a BQ, lehet, hogy ezen az úton kellene elindulni, és megnézni, ott milyen ventilátort használnak, az a paramétereit nézve jó lehet-e neked.
Alaplapról semmiképp nem vezérelném, az badarság.
Kreativitás akad bőven az emberekben (ha bringákról van szó, nálad is), de ezt nem is miattad írtam le, hanem jobb arra a kreatív 0,00001%-ra is gondolni és inkább megelőzni a hülyeséget
-
dqdb
nagyúr
válasz
---Lasali--- #20278 üzenetére
PWM ventilátor be lehet kötni simán két kábellel feszültség szabályzósra?˘
Igen, azonban kicsi valószínűséggel előfordulhat, hogy kellemetlen motorhang lesz a mellékhatása (az amúgy PWM-ről vezérelve alacsony fordulatszámon tökéletesen halk Akasa Apache-ra ketten is panaszkodtak, hogy feszültséggel szabályozva morog).Pl tápegységbe?
Tápegység esetében nem túl szerencsés kísérletezni, ha tönkrement az előző ventilátor, akkor vegyél helyére egy pontosan ugyanolyat. Mivel ott nem tudsz a vezérlési profilhoz hozzányúlni, így fontos, hogy az indulófeszültség és légszállítási görbe megegyezzen. Ha pedig úgy értetted, hogy majd az alaplapról vezéreled a táp ventilátorát, akkor ezt a gondolatot verd ki gyorsan a fejedből. -
szinimini
senior tag
válasz
---Lasali--- #9956 üzenetére
Igazából nem folyadék csapágyas venti lenne hanem golyós a pontos márkája pedig Scythee Getnel Typhoon 1850RPM,de ha minden igaz a netes modding szerint akkor van benne pwm csak egy kicsit babrálni kell majd vele
De a golyós ventiknél is fellép a nyolcas gyanú veeszélye,hogy ha túlé lassan megy.
Amúgy vízhűtsáénél mennének radira a ventik. -
Yeffy
veterán
válasz
---Lasali--- #9822 üzenetére
szintén köszi, ma is okosabb lettem
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
---Lasali--- #9822 üzenetére
Köszi szépen a részletes választ!
-
tasiadam
veterán
válasz
---Lasali--- #9085 üzenetére
igen a hátsó és az alsó részét tudom hogy teljesen rossz mert nincs takaró lemezem és nagyon szerezni sem tudok jót. Elöl a ventik egy alul kivágott helyen szívják be a levegőt, oldalról is kap 1 szívó 8ast de az szívja is befele látszik a gépház oldalán a por ami lerakódott
töltöm fel a videót, visszahallgatva vicces a hangja, emlékeztet egy MTZ-re -
Drizzt01
őstag
válasz
---Lasali--- #9055 üzenetére
Ahogy elfigyelgettem , ez is ugyan az a kategória . Lehet hogy megveszed és pont . De nem mindegy hogy megveszed és meg vagy elégedve , vagy esetleg sokkal hanosabb mint a 120-as volt és el kell kótyavetyélned pár száz forintért .
Igazság szerint gyakorlati véleményt kérdeztem volna , ha esetleg félre érthető volt sajnálom . -
Drizzt01
őstag
válasz
---Lasali--- #9053 üzenetére
Miért , mi a gond ?
-
kromatika
veterán
válasz
---Lasali--- #8973 üzenetére
Én nem mondtam hogy "szar"miről beszélsz ember
a hasonlítási alap pedig a Noiseblocker BlackSilent Pro Fan PL1,és a Thermalright TY-140.Na azok halkak voltak 800-1000rpm között.És igen 1200RPM-en nálam az AC F12 PWM halkabb volt mint a swif2 120P és a Noctua NF-S12B FLX.hangsúlyozom hogy 1200RPm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest