- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- iPhone topik
- Poco X4 Pro 5G - a jobb testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz CptAdamica #34020 üzenetére
Nem éppen...
Feszültségalapon fogja szabályozni a pwm-s ventit és az csak bizonyos típusok esetén vállalható.Hosszú távon nem ajánlott és például az Akasa ventik helyből durva motorhanggal díjazzák.
Mondjuk csak ezerszer volt róla szó...Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
-Ben-
veterán
válasz CptAdamica #34020 üzenetére
Akkor legfeljebb hangos lesz.... Úgyis hangos az egész gép, nem oszt szoroz.
Köszi! -
Grózi
Topikgazda
válasz CptAdamica #33341 üzenetére
Ha elfér a TY-147A akkor én mindenképp azt választanám.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
mgabi
senior tag
válasz CptAdamica #33339 üzenetére
VIII Ranger összes csatija hibrid. Biosban beállíthatod, hogy DC vagy PWM módban akarod használni. Ilyen lapom van nekem is, tökéletesen működik.
-
dqdb
nagyúr
válasz CptAdamica #33339 üzenetére
Hibrid az összes csatlakozód, szóval 3 és 4 pines ventilátor is mehet rá. BIOS-ban kell a szabályozás módját állítani PWM és DC Mode között (113. oldal vagy 3-37).
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz CptAdamica #33334 üzenetére
A korábbi modellekkel szerzett tapasztalatok alapján senki sem kapkodott azért még, hogy letesztelje azt az Arctic ventilátort.
Ott van árban kicsit feljebb a 140 mm-es Alpenföhn Wing Bost 2/3 PWM, ez bizonyított már, vagy ha elfér, akkor a Thermalright TY-147A (140×152 mm-es méret, konkrét mérés nélkül nem egyértelmű sem az igen, sem a nem válasz).
És persze mindig adja magát a kérdés: biztosan PWM-es a csatlakozó, amire kötnéd? Abból, hogy 4 pines, egyáltalán nem következik, hogy PWM-es, ez az alaplapod kézikönyvében szereplő lábkiosztásból derül ki.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Grózi
Topikgazda
válasz CptAdamica #21479 üzenetére
Az egy pwm hub,nem rendes vezérlő.Volt már 1-2 ember akinek voltak vele gondjai-a végén ki ne derüljön,hogy nem is a ventik a hibásak...Én rákötném őket egyesével lapra(olyan aljzatra ami feszültségalapon szabályoz) és meghallgatnám úgy is!
(#21480) Isual
Annyi hely bőven elég szerelni-először lődd be a vezeték hosszát(vagy tekerd a ventire vagy fogasd össze kábelkötegelővel alatta).Én biztos,hogy 140-s ventit tennék ha már van rá lehetőség-Shadow vagy Silent,rajtad áll.Mindkettő kiváló venti,azt válaszd amelyik szimpatikusabb/könnyebben beszerzed/tetszik a pénztárcádnak.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz CptAdamica #21474 üzenetére
Kéne neki,nem szokott gond lenni.Pontosan melyik feszültségtartományban szól?
(#21475) Tesla93Igen,igen és igen!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz CptAdamica #21329 üzenetére
Szuper.
Én nem feszegetem a témát, annyira azért nem zavaró, alapzaj mellett lényegében nem hallom. Ha néma csend van, csak akkor.. ennyi belefér.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz CptAdamica #21319 üzenetére
Nálam a 2 viper-nek van alap fordulaton ilyen hangja.. de, mindkettőnek. Az egyik kicsit hangosabb. Amint kicsit odateker neki pwm-en, azonnal elnémul mindkettő, és a "normál" hangjuk van.
Véleményem szubjektív...
-
takacsbotond
őstag
válasz CptAdamica #21315 üzenetére
Én úgy tudom, hogy levették 10-re.Ha ma elviszed még vissza kell venniük.Hol vetted?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz CptAdamica #21311 üzenetére
Küldd vissza gariba, vagy ha online rendelted 10 napon belül elállhatsz a vásárlástól, és vehetsz helyette egy másikat.Utóbbi megoldás valószínűleg gyorsabb.
Esetleg még megpróbálhatsz befújni alá egy kis WD10-et, de ez garivesztéssel járhat.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
elfelejtette
veterán
válasz CptAdamica #21021 üzenetére
Towerben megtaláltam, szóval meló után GO!
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Grózi
Topikgazda
válasz CptAdamica #20922 üzenetére
A DS nagyon jó venti és a 2 db 140-s bőven elég lesz+csendben teszi a dolgát.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz CptAdamica #20917 üzenetére
Mi a cél,a halkság vagy a minél nagyobb légszállítás?Egyébként lelövöm a poént,az esetek 99%-ban 2 db 140-s bőven elég és kellően halk ha minőségi.
(#20920) Apone33Az Akasa Apache kiváló választás kompaktra,esetleg ha extrém tuning akkor a Viperrel még nyerhetsz 1-3 fokot.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz CptAdamica #20184 üzenetére
Nincs mit!!
(#20185) +SoulRiever- Annyit bőven el kell bírnia,máshol lesz a gond!
(#20186) dokee78Mit tudsz vezérelni,3 vagy 4 pin-t is?Az ár darabra értendő?(ha a kettőre együtt,akkor nagyon karcsú)
Kívánok minden kedves fórumtársnak békés,boldog Karácsonyt!!![ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz CptAdamica #20182 üzenetére
Mivel 4 aljzatod van és gondolom a cpu-t is hűtőd-így szükséged lesz egy Y kábelre is.Erre 2 egyforma(méret,típus) ventit tegyél-így tudod tökéletesen szabályozni.Én így csinálnám:
Alulra+felülre 1-1 Alpehnfoehn Wing Boost 2 140(vagy Nanoxia DS 140 pwm)-ezeket tenném az Y kábelre
Előre 1 Alpehnfoehn Wing Boost 2 140(vagy Nanoxia DS 140 pwm)
Hátra,a 120-s helyre pedig választhatsz(az egységes kinézet miatt) 120-s Nanoxia DS pwm-t vagy 1 Alpehnfoehn Wing Boost 2 120-t,annak függvényében hogy mit teszel a 140-s helyekre.Esetleg még a Lepa Bol.Quiet is szóba jöhet,ha mondjuk led-sre vágysz(személyes kedvenc,a WB 2-től nem is üt el mondjuk pirosban).
Bármelyiket választhatod-nem fogsz csalódni!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
SoulReaver
veterán
válasz CptAdamica #20173 üzenetére
Nekem Grózi ajánlotta tegnap. Kinézetre is jól néz ki és halk is. Szerintem nem lősz mellé. Én a kis tesóit(12cm) rendeltem meg ma fentre.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz CptAdamica #20165 üzenetére
Nálam úgy van, hogy felül 2 db szív kifele. Egy hátul kifele. Egy alul befele szív, egy elől befele. Én megoldottam egyet az optikai részhez is, de kelleni fog egy porszűrő majd. Meglehet oldani. 12-14cm befér.
-
SoulReaver
veterán
válasz CptAdamica #20163 üzenetére
Szerintem elég, ha felül meg hátul tolná kifele a levegőt.
Ez amúgy zalman ház? Tök olyan a belseje, mint a z11-nek.
Még esetleg az optika meghajtó részhez is be lehetne rakni egy ventit.. Attól függ, lesz-e neki hely.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Eladó Noctua NF-A12x15 PWM Chromax
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Kolink RGB ventilátor szett (4db venti) (vezérlővel, távirányítóval)
- Lian Li UNI FAN AL120 ventilátor szett, újszerű állapotban! UTOLSÓ DARAB!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest