- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
Ice&Lime #33884 üzenetére
Nekem is volt régen valami VGA ugyanezzel a bordával, már nem emlékszem mekkora, de szerintem valami 80 vagy 92-es kéne rá, semmi őrült fordulatszám.
Nekem van egy Coolink Swif 2 920 1100rpm ami már mindenféle gépben megy évek óta. Ez szubjektív, de tényleg szinte semmi hangja nincs, és nem is drága. Nem mozgat sok levegőt, de erre bőven elég lenne.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Ice&Lime #33881 üzenetére
A venti is műanyag, nem?
Kb. akármilyen ventivel rálehelsz és nem lesz forró a borda, csak meleg. Van aki ilyet használ autó radiátoron...
Drót működhet, de ha nincs rajta gumi/műanyag borítás akkor rövidre zárhatsz valamit ha nem vagy óvatos.
(#33882) csiga8 : Szabályzónak csak egy sima potit gondoltam amit elrejtesz valahol a házban. De ha csak fix 7V kell akkor szerintem továbbra is a mellékelt 7V adapter a legjobb megoldás.
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Ice&Lime #33860 üzenetére
Ha leviszem 4.92V alá, hogy kb 640rpm legyen, akkor azt írja ki, hogy warning: systemfan rpm might behave abnormally if you set fan speed below 40%.
Pedig kb ennyire lenne szükség, mert 4.91V-n 780rpm, és az már sok és kicsit hangosabb is, elég lenne a 4.08V is, ha ez van beállítva az mennyire probléma?, csak ugye erre meg azt írja ki, mint ahogy írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest